MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2017 16:00

VIDEO/ Anamaria Prodan a plâns când și-a dus fetele în clasa întâi

Distribuie

Prima zi de școală este emoționantă atât pentru copii, dar și pentru părinții care le sunt alături în această nouă etapă a vieții lor. Evident, așa se întâmplă și în cazul vedetelor autohtone. Deși au încercat să-și ascundă emoția, atât mamele, cât și tații, persoane publice, au vărsat cel puțin o lacrimă, dacă nu chiar au plâns în hohote. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Printre cele care au vărsat o lacrimă se numără și Anamaria Prodan. Deși are trei copii, emoțiile sunt diferite pentru fiecare dintre ei, doar lacrimile sunt aceleași. „Mi-au dat lacrimile pentru că sunt sensibilă, iar ale mele se uitau cum m-am uitat și eu la mama. Mirată', ne-a declarat Prodan, completând că în calitate de copil, ea a fost cu totul diferită de cum este ca mamă.

Anamaria Prodan a plâns în prima zi de școală a copiilor ei

„Eu venisem de la Dăbuleni, adică mi s-a părut așa wow când am văzut câtă lume este în București și atunci am zis că trebuie să fac ceva ca să ies în față. Și atunci am ieșit în față și am zis că o să iau premiul întâi și pe ală l-am luat. Am învățat și de drag și de frică, am îmbinat utilul cu plăcutul. Am vrut să mă vadă toată școala din prima zi, să vadă că eu sunt șeful', ne-a mai povestit prezentatoarea de la „Gospodar, fără pereche'.

VIDEO: Dumitru Angelescu


Pilonul II de pensii ar putea deveni opțional, anunță premierul Tudose


Citește mai multe despre Anul școlar și prima zi de scoala pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii