MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 15:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV / Actrița Eugenia Șerban nu mai e singură. Fiul său s-a întors acasă

Distribuie

După mai bine de trei ani, în care dorul de fiul său a mistuit-o, Eugenia Șerban nu mai e singură. Lorans Bataineh a renunțat la viața de la Praga și a venit în țară.

Actrița și-a crescut singură fiul, de când acesta avea doar doi ani și divorța de tatăl copilului său.

Odată ce a crescut, Lorans a decis să-și încerce norocul în altă țară. Și, timp de trei ani, acesta a locuit la Praga. Actrița s-a obișnuit destul de greu cu ideea, mai ales că reușea să-și vadă băiatul doar de câteva ori pe ani. Acum însă, Eugenia Șerban nu mai e singură. Fiul său s-a întors acasă și, încearcă să recupereze alături de mama lui, în măsura posibilităților, timpul pierdut.

”De câteva luni e în țară. Momentan rămâne aici, să vedem cât îl ține”, a declarat Eugenia Șerban pentru Libertatea.

În cazul în care Lorans va decide să-și încerce din nou norocul peste hotare, actrița nu ia în calcul sub nicio formă să se mute în altă țară.

”Nu am ce să fac în altă parte. E greu să faci meseria asta afară, doar nu merg la spălat vase. Dacă aș avea altă vârstă, poate da. Am avut ocazia să plec, în urmă cu ani buni, dar fostul soț nu a fost de accord să iau și băiatul și atunci am renunțat. Normal că nu regret nimic, pentru că am rămas alături de băiatul meu”, a spus aceasta.

Nu poate dormi dimineața

Eugenia Șerban, actrița care a avut de suferit pentru că a jucat în telenovele, a mai spus că nu poate dormi dimineața, indiferent la ora la care se culcă:

”Nu dorm mult. Mă trezesc cu noaptea în cap, pe la 6-7. Asta e greșeala vieții mele, că nu pot dormi mult dimineața”. Pentru actriță, nicio zi nu seamănă cu alta. ”Uneori stau pe canapea și meditez, alteori muncesc de dimineața până seara”, a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV. Culisele mariajului fostei campioane la judo Alina Dumitru. A fost pacienta soțului

Citește mai multe despre eugenia serban pe Libertatea.

Comentarii