MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/ Flavia își pune aparat dentar. A suferit deja patru intervenții chirugicale

Distribuie

Asistenta lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion va avea un look... nou. Flavia își pune aparat dentar pe care-l va purta un an și jumătate. Ea a ajuns deja în cabinetul stomatologului, unde a fost sedată pentru extracțiile măselelor de minte.

Asistenta matinalilor Antenei 1 va apărea, în curând, cu un accesoriu deosebit pentru o vedetă tv.

Flavia își pune aparat dentar și, spune ea, abia așteaptă să se întâmple acest lucru. Blondina nu se teme că va fi nevoită să-l poarte un an și jumătate.

”Ne pregătim pentru ceva la schimbarea danturii. O să apară întâi un accesoriu, un aparat dentar. Flavia ne-a impresionat prin asta, că vrea aparat dentar, că înțelege diferența dintre sănătatea aparentă în care e frumos doar în față și cea reală”, a mărturisit pentru Libertatea doctorul Ionuț Leahu, medicul stomatolog care se va ocupa de ”zâmbetul” Flaviei.

Artista a suferit deja patru intervenții chirugicale.

”Deja am început, am patru măsele de minte în minus, ceea ce explică probabil lipsa mea de minte din ultima peroioadă, dar se reface. Urmează să-mi pun aparat. Trebuie să rezolv chestia asta. Abia aștept. Trebuie să-l țin cam un an jumate. Nu o să mai pot mânca multe lucruri, o să și slăbesc”, a adăugat Flavia Mihășan.

I s-a interzis să plece cu mașina acasă

Flavia care s-a întors cu un tatuaj nou din America a mai povestit și cum a fost după extracțiile suferite. A fost sedată și a vrut să plece cu mașina acasă.

”Flavia e foarte cuminte. Atunci când a fost la extracția molarilor de minte a primit ceva intravenos, o sedare inconștientă”, a spus medicul acesteia. ”Am vrut să plec cu mașina acasă, eram pe altă planetă. Nu, nu, mai bine îți chemăm un taxi, mi-au spus ei”, a povestit și blondina.

CITEȘTE ȘI:

FOTO | Povestea de dragoste a unui cuplu care vizitează câte o țară nouă în fiecare lună

Citește mai multe despre antena 1, aparat dentar, matinal și neatza pe Libertatea.

Comentarii