MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2018 11:00

Video EXCLUSIV/Roxana Ciuhulescu a luat măsuri de când este însărcinată. Și-a schimbat alimentația și programul

Distribuie

Vedeta s-a recăsătorit în acest an și va deveni mamă de băiat, în luna iulie. Roxana Ciuhulescu a luat măsuri și și-a schimbat anumite obiceiuri, pentru a nu avea problemecu sarcina.

Roxana Ciuhulescu trece printr-o perioadă frumoasă pe plan personal.

După ani de încercări și vizite la medici, fosta prezentatoare tv, care s-a căsătorit, recent, cu Silviu Bulugioiu, va deveni din nou mamă. De data aceasta de băiat, așa cum și-a dorit. Vedeta și soțul său sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare momentul în care-și vor ține copilul pentru prima oară în brațe. După problemele recente avute cu sarcina, când a ajuns la spital și s-a temut chiar pentru bebelușul său, Roxana Ciuhulescu a luat măsuri în ceea ce privește alimentația și programul său de odihnă.

”Da, acum chiar dorm. Dacă înainte erau doar 5-6 ore pe noapte, acum dacă nu dorm opt ore nu sunt ok. Am încercat să renunț, dar nu-mi iese întotdeauana, la carnea de porc și carnea de vită. Mănânc mai multe fructe de mare, multe legume, fructe, lactate”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Crede că bebelușul va fi sportiv

Roxana a aflat că este însărcinată anul trecut, chiar cu ocazia Campionatelor Mondiale de Culturism, organizate în România. Și, crede ea, acest lucru nu este întâmplător.

”Anul trecut am fost implicați amândoi (n.r. împreună cu actualul său soț), deja eram împreună, în Campionatul Mondial de Culturism și de Fitness. Chiar atunci am aflat că o să avem un bebe..probabil va fi un viitor campion”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Cei doi viitori părinți au stabilit deja numele bebelușului lor: Cezar Ioan.

Au lucrat împreună

Vedeta a povestit și cum a început idila cu actualul său soț, după ce a divorțat, anul trecut de tatăl fetei sale, Ana Cleopatra.

”Mai întâi am lucrat împreună. Ne știm de vreo patru ani, am avut multiple acțiuni împreună, suntem organizatori de etapă de off-road. An de an am organizat etape, am fost împreună la acțiuni umanitare”, a spus aceasta.

Foto: Dumitru ANGELESCU, Video: George Capoianu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Respectabilul George Natsis și-a schimbat stilul vestimentar. A lăsat hainele ”la patru ace” pentru ținute de adolescent cool!

Comentarii