Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Roxana Vancea s-a apucat de actorie. Îi face concurență lui Bendeac
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Roxana Vancea s-a apucat de actorie. Îi face concurență lui Bendeac

VIDEO EXCLUSIV/ Roxana Vancea s-a apucat de actorie. Îi face concurență lui Bendeac

După ce și-a testat talentele cu ajutorul filmulețelor amuzante ale lui Mihai Bendeac, Roxana Vancea s-a apucat de actorie pe propriile picioare. Alături de Ioana Filimon, Miss România 2016, Roxana realizează niște filmulețe pe care publicul le gustă.

De Denisa Macovei,

Cu zeci de mii de vizualizări, aprecieri și comentarii, Roxana Vancea îi face deja concurență lui Mihai Bendeac, recunoscut după filmulețele comice postate pe rețelele de socializare. Totuși, Roxana nu a renunțat la sport în favoarea actoriei, ci se distrează alături de prietena ei. „Mi-am reluat activitatea de atunci când filmam cu Mihai (n.r. Bendeac). Acum filmez cu Ioana, care este super haioasă și îmi dă tot felul de idei pe care le punem în practică și am văzut că fac multe vizualizări. Cred că suntem bune dacă se uită oamenii”, ne-a povestit Vancea, precizând că în afara aprecierilor din partea prietenilor virtuali, a fost lăudată chiar și de Bendeac.

„Să știi că mi-a apreciat și Mihai câteva dintre ele. El e critic cu el, nu neapărat cu toată lumea. De la Mihai mi-a rămas treaba asta și când aveam vreo idee  o puneam imediat în practică”.

Roxana Vancea s-a apucat de actorie alături de Miss România

Fără prea mare ajutor atât pe partea de creație, cât și de filmat și montaj, Roxana și Ioana realizează niște video-uri extrem de atractive. „Nu le fac la modul super profi. Le facem pe Instragram așa rapid. Avem noroc cu tehnologia. Dar nu filmăm doar cu telefonul. Când avem nevoie mai folosim și un GoPro, una alta. O să vedem pe viitor dacă ne luăm și aparatură mai sofisticată”, ne-a mai povestit bruneta.

VIDEO: Cosmin Nistor


EXCLUSIV/ Cadoul pe care Nicolae Ceaușescu n-a mai apucat să-l primească. Meșterii au muncit la el săptămâni în șir

Close
Închide
  Close