Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Maia Morgenstern împlinește azi 57 de ani! „Îmi doresc echilibru și nepoți!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Maia Morgenstern împlinește azi 57 de ani! „Îmi doresc echilibru și nepoți!”

VIDEO/ Maia Morgenstern împlinește azi 57 de ani! „Îmi doresc echilibru și nepoți!”

Marea doamnă a teatrului și filmului românesc împlinește astăzi, pe 1 mai, 57 de ani. Maia Morgenstern își sărbătorește ziua de naștere în compania persoanelor apropiate și ne-a mărturisit ce își dorește.

De Andreea Romaniuc Archip,

Celebra actriță recunoaște că a existat o perioadă în care de ziua ei îi dădea târcoale nostalgia.

Acum însă nu mai e cazul de așa ceva. „Când eram mai tânără, mă apuca așa un fel de tristețe și asta este explicabil, mi-a trecut. Mă bucur de ceea ce îmi aduce ziua de mâine, de ceea ce am astăzi, în speranța zilei de mâine, amintindu-mi cu bucurie, cu nostalgie, cu emoție, retrăindu-mi amintirile. Deci asta am învățat și știu că și amurgul e un timp foarte frumos, poate să fie foarte frumos dacă știi să îl admiri”, ne-a mărturisit Maia Morgenstern.

Își dorește să devină bunică

Deși se poate spune că a jucat tot ce și-a dorit ca roluri în teatru și film, iată că marea actriță ne-a vorbit despre proiectul de suflet. „Profesional este să reușesc să mă adun și să pun pe hârtie și nu numai pe hârtie amintirile mele, experiențele mele și acesta este un proiect viitor. Nu neapărat și nu numai carte, se poate constitui într-o formă de spectacol, de monolog, de povestire. Cred foarte tare în povești și povestiri”, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

Pe plan personal, îi surâde ideea de a experimenta rolul de bunică. Nu vrea să grăbească în nici un fel lucrurile. „Îmi doresc echilibru, mai mult timp liber, nu mult mai mult, puțin, și îmi doresc în perspectivă , când o să hotărască soarta , destinul, Dumnezeu, nepoți”, ne-a mărturisit interpreta Magdei din serialul „Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri la Antena 1.

Amintiri despre baloane și demonstrații

Maia Morgenstern este născută primăvara, dar și într-o zi în care în Epoca de Aur erau… demonstrații. „De ziua mea, într-adevăr primăvara își intra în drepturile ei. Erau demonstrații și pe mine mă amuza foarte tare că erau baloane, era așa un fel de sărbătoare, iar eu, copil fiind, mă bucuram de sărbătoare. Pe vremea mea, sâmbăta nu era liberă, așa că fie sâmbătă, fie luni, îmi serbam ziua la școală cumva, cât era de complicat, mama avea grijă”, a adăugat ea.

Video: Bogdan Sorocan

Foto: Diana Oros

Citește și: Interviu cu Clotilde Armand, vicepreședinte USR și consilier local la sectorul 1, despre politică și problemele din administrația locală: «La PSD e o caricatură de femeie, care distruge România»

Close
Închide
  Close