De Denisa Macovei,

Pornind de la ideea piesei „Dansează amândoi”, despre o fată care suferă din dragoste, Bendeac i-a dat replica lui Nicole printr-un filmuleț parodie. Postat pe profilul lui de Instagram, acesta a adunat peste 300.000 de vizualizări și o sumedenie de comentarii.

Nicole Cherry, reacție neașteptată după ce a fost parodiată de Bendeac
Bendeac a parodiat o piesă de-a lui Nicole Cherry

Printre cei care s-au amuzat copios a fost chiar interpreta melodiei! „Cred că a fost prima oară când am râs la ceva în care se făcea mișto de mine. De piesă, mă rog, dar a fost foarte funny. Mai ales că Mihai este un om extraordinar de talentat și eu îl admir din suflet. El știe asta, că-l iubesc, și e reciprocă treaba. M-am bucurat extraordinar de tare că a ales fix piesa mea. El e extraordinar. Eu l-am văzut și la teatru și este… uau! Trebuie să mergeți să-l vedeți”, ne-a mărturisit cântăreața. Nicole chiar și-ar dori o colaborare cu Bendeac, mai ales că acesta nu e deloc străin de industria muzicală – a cunoscut succesul alături de Delia, cu piesa „Doi în unu”. „Ar fi interesant să cântăm împreună. El e mai priceput ca mine la versuri, la parodii, însă la astea de suflet sunt sigură că pot să-l ajut, dacă vrea să scoată o piesă de dragoste”, a mai spus tânăra.

VIDEO: Cosmin Nistor

INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat