MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Pălăriile Monicăi sau răzbunarea unei dive. ”Un fost iubit mi-a spus că accesoriile astea sunt pentru femei urâte”

Distribuie

Pălăriile au devenit deja o emblemă pentru Monica Bârlădeanu, ea fiind una dintre vedetele autohtone care pot fi recunoscute oriunde după acest accesoriu. Culmea este că Monica Bârlădeanu a făcut o pasiune pentru pălării după ce un fost iubit i-a spus că acestea sunt purtate de femeile urâte.

Monica Bârlădeanu a făcut o pasiune pentru pălării

Deși rar este văzută repetând aceeași pălărie, Monica Bârlădeanu declară că nu este o colecționară în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o pasionată.

„Am o colecție impresionantă. Mie mi se pare că să ai așa, într-un loc în care stai temporar, 31 de pălării, nu e suficient. Sunt pasionată, recunosc, dar am văzut colecționari veritabili care au 50 de pălării expuse doar pe un peretele dintr-o cameră. Eu nu sunt acolo. Nu mă pot numi colecționară, ci doar pasionatăne-a declarat Monica, completând că nu are atât de multe pe cât își imaginează lumea, însă că acelea pe care le are sunt doar pălării aparte, pe care le-a cumpărat de la diverse târguri sau de la colecționari.

Monica Bârlădeanu a făcut o pasiune pentru pălării

Îmi place să le caut și îmi place să fie speciale, unele să aibă o istorie. Nu-mi plac cele foarte noi, scoase din cutie. Îmi place să fie cu patină (n.r. procedeu folosit de costumieri pentru a da aspect de vechi hainelor) și atunci vânez tot timpul la târguri unde vin artizani sau unde vin colecționari de pălării și le adună din toată America și de prin Texas . Îmi place pălăria. La un moment dat am avut un iubit care mi-a spus că pălăriile sunt pentru femei urâte. Serios! Și atunci am început să port pălării. Atunci am luat decizia!”.

Monica Bârlădeanu a făcut o pasiune pentru pălării

Monica Bârlădeanu a făcut o pasiune pentru pălării și le cumpără doar pe cele speciale

Chiar dacă și-a dezvoltat această pasiune tocmai ca o ironie la adresa fostului iubit,  Monica ne-a mărturisit că nu va duce acest hobby la extrem, așa cum a făcut în cazul bijuteriilor și că nu se va apuca niciodată să creeze vreo pălărie.

„Nu o să mă vedeți acum creând pălării. Nu am fost niciodată pasionată să le fac. Știi ce îmi place în schimb foarte tare? Îmi place să le decorez, să le accesorizez. Adică am o colecție de pene de tot felul, mai jumulesc și eu câte o pasăre când o prind, pentru că mi se pare că un accesoriu și schimbă o pălărie, dar o și adaptează unei ținute care are nevoie de un accent”, a mai spus Bârlădeanu.

VIDEO: Robert Hanciarec

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Adela Popescu și Radu Vâlcan vor să-și crească copiii fără acces la gadget-uri. „În cercul ăsta vicios, pierzi contactul cu realitatea”

Citește mai multe despre monica barladeanu, pasiune și Vedete pe Libertatea.

Comentarii