Mergi direct la conținut »
UPDATE. Rockerul Tom Petty a murit. Familia rockerului a confirmat decesul acestuia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > UPDATE. Rockerul Tom Petty a murit. Familia rockerului a confirmat decesul acestuia

UPDATE. Rockerul Tom Petty a murit. Familia rockerului a confirmat decesul acestuia

Rockerul american Tom Petty, în vârstă de 66 de ani, a murit, a confirmat familia acestuia. Rockerul era a fost internat în stare gravă într-un spital din Los Angeles. Presa americană, și, ulterior, cea britanică, au anunțat luni în mod eronat decesul artistului, citând poliția din Los Angeles. Însă, niciun reprezentant al acestuia nu a confirmat informația la acea oră.

UPDATE 3 octombrie, ora 7:25. Rockerul Tom Petty a murit. Familia rockerului a confirmat informația, transmise The Independent.

Presa anunțase decesul artistului luni, citând poliția din Los Angeles, însă informația era, la acea oră, eronată, artistul fiind internat în stare gravă într-un spital din LA.

Primul care a anunțat starea gravă a lui Tom Petty și, apoi, decesul acestuia, a fost site-ul TMZ, care cita surse din poliția federală.

Site-ul TMZ, care citează reprezentanți ai polției, scrie că Petty a fost dus de urgență la un spital din California, după ce, duminică, a fost găsit inconștient în locuința lui din Malibu.  Tom Petty a suferit un atac de cord și a fost transportat la spital, unde a fost conectat la aparate.

Ulterior, informații despre moartea acestuia au apărut și în presa britanică,

Moștenirea unui mare artist

Tom Petty a fost unul dintre membrii celebrului cvintet The Heartbreakers, cunoscut în lumea întreagă începând cu anii ’70 pentru piese precum “American Girl,” “Breakdown” (primul hit al trupei), “I Need to Know și “Listen to Her Heart”, dar mai ales pentru ”Free Fallin”  și “Runnin Down a Dream” .

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Petty s-a năcut pe 20 octombrie 1950, în Gainesville, Florida și a avut o copilărie foarte grea. A trăit în mizerie, alături de un tată alcoolic și violent. Soarta lui s-a schimbat însă radical odată cu întâlnirea cu Elvis Presley. Regele rock’n’roll-ului i-a intuit potențialul artistic și l-a încurajat să îmbrățișeze o carieră în acest sens. Astfel că, la 17 ani, Tom Pretty renunță la școală și alege să cânte în formația Mudcrutch.

Dar succesul, așa cum am spus, la cunoscut în anii ’70, alături de trupa Heartbreakers. Cu piese pe primele locuri în cele mai importante topuri muzicale și cu un disc de aur, Heartbreakers a ajuns, în 2002, în Rock and Roll Hall of Fame.

Deși majoritatea pieselor le-a cântat și produs sub umbrela trupei Heartbreakers, Petty a avut în paralel o carieră solo de succes, din care amintim ”Full Moon Fever”.

CITIȚI ȘI:

Taximetriștii au mărit tarifele. Care este cel mai mic preț pe kilometru, în București

VIDEO EXCLUSIV/ Ce condiții pune Carmen Brumă să se întoarcă în televiziune. ”Nu prea există așa ceva”

Close
Închide
  Close