De Ana Maria Păsat,

Iubita lui Mircea Badea a încetat colaborarea cu televiziunea la începutul acestui an, după ce a renunțat la emisiunea pe care o prezenta la Happy Channel.

Prezentatoarea a avut o rubrică de viaţă sănătoasă, care i s-a potrivit de minune, doar timp de trei luni și jumătate. Vedeta a decis însă să se dedice unor alte proiecte și creșterii lui Vlad, băiețelul său. La luni distanță, aceasta nu ar zice însă nu unei eventuale reveniri. Ce condiții pune Carmen Brumă să se întoarcă în televiziune?

”Sincer, nu prea îmi e dor de televiziune. Iar atunci când mi se face, sunt invitată la multe posturi. Dar nu spun niciodată nu. La un moment dat, dacă se vor alinia planetele și va fi vorba de un proiect care să mă facă să renunț la celelalte, poate mă voi întoarce. Ar trebui însă să aibă legătură cu mesajul meu public, pe care-l transmit, de atâția ani, adică sport, sănătate, echilibru, armonie. Nu prea există așa ceva în momentul de față, dar asta nu înseamnă că mi-am pierdut speranța”, a declarat Carmen Brumă pentru Libertatea.

Ce-i ocupă tot timpul

Carmen Brumă a mărturisit și ceea ce-i ocupă tot timpul, în prezent, pe lângă creșterea lui Vlăduț, băiețelul său și al lui Mircea Badea.

”Am un blog, o carte în vânzare, Programul 3 S, la editura Badea. Și foarte multe proiecte individuale. Sunt un fel de free lancer. Organizez și particip la o grămadă de evenimente, endorsez diverse campanii”, a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Asociere inedită între Bogdan Jianu și Carmen Tănase. El e căpitanul, ea e locotenentul!

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate