Mergi direct la conținut »
Viorica de la Clejani, victima unei escrocherii pe internet. „Nu intrați în jocul ei!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorica de la Clejani, victima unei escrocherii pe internet. „Nu intrați în jocul ei!”

Viorica de la Clejani, victima unei escrocherii pe internet. „Nu intrați în jocul ei!”

Viorica de la Clejani a răbufnit pe contul de socializare, după ce a aflat că este victima unei escrocherii în mediul virtual. Este vorba despre o pagină care se folosește de numele ei, pentru a promova un produs de slăbit.

Artista le-a transmis internauților un mesaj, în care le cere să fie atenți și să nu creadă tot ce le spune femeia. „Dragii mei, multi dintre voi m-ati intrebat despre aceasta impostoare, care se foloseste de numele meu, pentru a promova si a vinde un anumit produs de slabit, eu va sfatuiesc sa nu intrati in jocul ei

Este o minciuna! Eu nu am nicio legatura cu aceasta femeie. Oamenii din ziua de azi sunt in stare sa vanda si pe dracu’ pentru a castiga bani!”, a transmis Viorica de la Clejani.

Joi, 4 aprilie, Viorica de la Clejani a dat anunț, pe contul său de Facebook, că își caută menajeră. Artista a explicat ce anume vrea de la cele care doresc să lucreze pentru ea.

„Bună, dragii mei! Vreau să fac un anunț. Caut o femeie serioasă, de încredere, pentru a face menajul casei mele! pentru mai multe detalii, contactați-mă în privat!”, este anunțul făcut de Viorica de la Clejani pe contul său de Facebook.

Citește și

SONDAJ/ Germanii şi francezii nu ar vrea ca NATO să apere România, dacă ar fi atacată. Expert: „Alianţa e solidă. La război merg profesioniştii, restul sunt opinii”

 

Close
Închide
  Close