Mergi direct la conținut »
Promisiunea făcută de Vladimir Drăghia lui Ionuț Sugacevschi, după ce a câștigat trofeul Exatlon
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Promisiunea făcută de Vladimir Drăghia lui Ionuț Sugacevschi, după ce a câștigat trofeul Exatlon

Promisiunea făcută de Vladimir Drăghia lui Ionuț Sugacevschi, după ce a câștigat trofeul Exatlon

Vladimir Drăghia i-a făcut o promisiune lui Ionuț Sugacevschi, după ce a câștigat trofeul Exatlon România 2018. Vedeta i-a spus rivalului său că îl va ajuta să organizeze o nuntă ca-n povești. 

Ionuț Sugacevschi, finalistul din echipa Războinicilor, a pierdut la voturi în fața lui Vladimir Drăghia, în finala Exatlon România 2018. La final, sportivul a spus că este dezamăgit deoarece nu a reușit să câștige premiul de 100.000 de euro, deoarece și-ar fi dorit să-i ofere iubitei sale o nuntă ca-n povești.

A meritat Vladimir să câştige Exatlon?

Se încarcă ... Se încarcă ...

După ce a auzit dorința rivalului său, Vladimir Drăghia, deținătorul trofeului Exatlon România 2018, i-a spus că se va ocupa personal de acest lucru.

„Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

Câștigătorul finalei Exatlon 2018 a fost ales de telespectatori, care au votat concurentul pe care l-au apreciat mai mult. Astfel, balanța a înclinat în favoarea lui Vladimir Drăghia, care a fost declarat primul câștigător al Exatlon România 2018. Anterior, Vladimir Drăghia a anunțat că va dona premiul de 100.000 taberei MagiCamp.

Finala emisiunii Exatlon a avut parte de mai multe momente emoționante. Mai precis, în timpul finalei, Ionuț Sugacevschi a povestit cum și de ce dormit pe străzi, alături de oamenii străzii.

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Finala Exatlon a fost transmisă, în direct, la Kanal D, din Republica Dominicană. În acest timp, în platourile Kanal D, s-au aflat concurenții care au revenit deja în țară, după eliminările succesive de până acum. Aceștia au intrat în direct cu foștii lor coechipieri aflați în Republica Dominicană.  Faimosul sportiv Ion Oncescu s-a declarat un Războinic, în Marea Finală Exatlon 2018.

Close
Închide
  Close