MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

„VOCEA ROMÂNIEI”, MODIFICATĂ pe CALCULATOR pentru cei de ACASĂ? UN CONCURENT DĂ DIN CASĂ TOT

Distribuie

A participat la „Vocea României”, în sezonul 2, nu a câştigat, dar continuă să facă muzică şi să fie atent la tot ce se întâmplă în concursul la care a fost competitor. Matei Sorescu a constatat astfel unele diferenţe în ediţia a patra.
Artistul a scris pe contul lui de Facebook că în ediţia a doua, vocile concurenţilor nu erau modificate cu autotune, un efect care îmbunătăţeşte calitatea sunetului.
„În sezonul 2 nu se corectau voci cu autotune la Vocea României”, s.a amuzat tânărul pe pagina lui de Facebook. Imediat au intervenit alţi foşti concurenţi care au întărit cele scrise de Matei: „Chiar s-au folosit în exces efectele pe voce la unii dintre concurenţi. Acolo în studio nu cred că se aude, dar la montaj se prelucrează pentru TV să se audă sticla… nu e în regulă”, i-a replicat Claudiu Zamfira.
Şi Cezar Dometti, fost participant, a confirmat cele spuse de Matei.
Solistul nu pune la îndoială talentul celor care au intrat în competiţie prin această postare, însă atrage atenţia că telespectatorii aud diferit în faţa televizoarelor, faţă de prestaţia soliştilor în studio.
Nu este de mirare că uneori, nici un jurat nu a întors scaunul la unii concurenţi care nouă, în fotoliu, ni s-a părut că au cântat bine.
 

Citește mai multe despre Vocea României pe Libertatea.

Comentarii