Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Vocea României 2019. Ce s-a întâmplat în prima semifinală live

La Vocea României din data de 6 decembrie, de la ora 20:30, fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a votat concurenții.

De Livia Lixandru, Daria Maria Diaconu,

UPDATE – După prima semifinală live de la Vocea României, 8 concurenți continuă lupta pentru marele premiu.

12 concurenți cu voci senzaționale au luat cu asalt, aseară, scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 9. A fost un show plin de energie și emoție.


Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor, Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean din echipa Irina și Elena Bozian și Adriana Simionescu din echipa Brenciu.


Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc, iar miza este foarte mare. Concurenții de la show-ul difiuzat de Pro TV sunt hotărâți să dea totul și să demonstreze că merită să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu și premiul de 100.000 de euro.

Vineri antrenorii nu mai pot alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României stă numai în mâinile publicului.

Elena Ilie, Renee Santana, Andi Țolea, Amanda Aprotosoaei, Jasmina Răsădean, Bogdan Dumitraș, Gabriel Bîscoveanu, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan, Oana și Răzvan Ailoae, Elena Bozian și Adriana Simionescu sunt cei 12 concurenți care vor lupta pentru a-i convinge pe telespectatori că merită voturile lor, fiecare dorind să impresioneze prin interpretările unice pe care le-au pregătit.

Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu au lucrat alături de elevii lor și au pregătit cu aceștia momente speciale care să-i suprindă pe cei de acasă. Înainte de prima ediție live, Tudor Chirilă promite spectacol: ”Va veni un pic mai mult decât voce prin voce. Va veni un pic mai mult decât show prin show”.

Close
Închide
  Close