Mergi direct la conținut »
VIDEO/ What's Up și Ruby au luat prin surprindere pe toată lumea. Ce se întâmplă între cei doi artiști
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ What's Up și Ruby au luat prin surprindere pe toată lumea. Ce se întâmplă între cei doi artiști

VIDEO/ What’s Up și Ruby au luat prin surprindere pe toată lumea. Ce se întâmplă între cei doi artiști

What' Up şi Ruby îşi unesc, din nou, vocile, spre încântarea fanilor, care așteptau cu nerăbdare această veste. După ce au cucerit topurile cu „Nu pune la suflet", cei doi artişti lansează o nouă piesă.

Melodia se numeşte ,,A mea” şi este compusă de What’s Up. Iar în videoclip este vorba despre o iubire pierdută. Protagonişti sunt chiar cei doi artişti. What’s Up, prizonier al iubirii obsesive pe care i-o poartă lui Ruby, este captiv într-o casă veche, iar frumoasa artistă îl urmăreşte ca o fantasmă.

În videoclip, Ruby este extrem de sexy și provocatoare, în timp ce What’ Up este de nerecunoscut, după ce a avut parte de o transformare spectaculoasă, în ultima vreme.

În 2017, What’s UP  a vorbit deschis despre relația cu Ruby. Artistul și interpreta se înțeleg de minune, însă  a fost pentru prima dată când acesta a vorbit așa frumos despre cea cu care a colaborat pe plan muzical.

Cum explică un român ajuns politician în Spania alegerea sa: se săturase de corupție! „Am vrut mai mult pentru viața mea”

Close
Închide
  Close