MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2018 13:11

VIDEO / Andreea Berecleanu ne spune la emisiunea Trips&Tricks în ce călătorie și-a lăsat o bucată de suflet

Distribuie

Andreea Berecleanu este invitată la emisiunea Trips&Tricks pentru a ne va povesti despre toate aventurile ei din călătoriile în jurul lumii.

În primul rând, ne vom opri în mijlocul Atlanticului, dar nu în apă ci pe cel mai frumos loc teritoriu al Portugaliei, Madeira. Aceasta este considerată, perla Atlanticului, și pe bună dreptate pentru că are peisaje cu totul și cu totul aparte, pe care le veți vedea și voi în emisiune.

Vom dezbate apoi subiectul falimentelor din turism și dramele prin care trec românii atunci când unele agenții aleg să își bată joc de clienții lor de dragul banilor făcuți ușor.

Îi vom avea prin telefon și pe președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Nicolae Demetriade, care va povesti dacă românii care au plătit agenției de turism Terra Tourism mai au vreo șansă să își recupereze banii pe care i-au dat. Mai mult, tot acesta ne va spune dacă a fost o insolvență în modul legal sau doar o fraudă prin care cineva a dorit să capete sume imense necuvenite.

Vom părăsi această notă negativă și ne vom îndrepta spre Sibiu, primul oraș din România care va deveni Regiune Gastronomică Europeană. Mai mult, ne vom bucura papilele cu bunătățurile pe care sibienii neaoși le vor face special  pentru vizitatorii lor. Și dacă vom fi curioși, vom bătători vechile drumuri ale Sibiului unde ne vom pierde în delicateselel locale.

Nu în ultimul rând, Andreea Berecleanu, ne va fascina cu povewștile ei despre Japonia, despre Madeira, dar si despre locurile de pe pământ unde și-a lăsat o bucată de suflet.

Emisiunea a ajuns la cea de-a șasea ediție, după ce în emisiunea trecută, invitat special a fost frumoasa prezentatoare meteo de la Antena 1, Andreea Gherasim .

Citește mai multe despre andreea berecleanu și trips and tricks pe Libertatea.

Comentarii