Mergi direct la conținut »
Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Cele mai "devorate" și "savurate"
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Cele mai "devorate" și "savurate"

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Cele mai „devorate” și „savurate”

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Abonații Netflix din întreaga lume au urmărit peste 140 de milioane de ore de seriale, filme, documentare sau stand-up comedy pe zi - ceea ce echivalează cu aproximativ 1 miliard de ore pe săptămână, doar în 2017, au anunțat reprezentanții companiei.

În schimb, în ceea ce privește România, reprezentanții companiei au evitat să dea cifre locale, dar au făcut două topuri cu serialele „devorate”, respectiv „savurate” de români, potrivit paginademedia.ro.

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Ce înseamă “devorat”

Au urmărit serialele timp de mai mult de două ore pe zi.

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Ce înseamnă “savurat”

Au urmărit mai puțin de două ore pe zi.

Topurile Netflix nu reprezintă neapărat topul general al celor mai urmărite seriale de la noi pe platforma video, precizează sursa citată.

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Serialele devorate de români în 2017 (au urmărit mai mult de două ore pe zi)

 1. Suburra: Blood on Rome
  2. The Keepers
  3. The OA
  4. 13 Reasons Why
  5. Marvel’s Iron Fist
  6. Cable Girls
  7. The Mist
  8. Fauda
  9. Santa Clarita Diet
  10. El Chapo

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Serialele savurate de români în 2017 (au urmărit mai puțin de două ore pe zi)

 1. Big Mouth
 2. Neo Yokio
  3. The Crown
  4. Friends from College
  5. White Gold 6. Dear White People
  7. Disjointed
  8. You Me Her
  9. Frontier
  10. Dear White People

Ce seriale au urmărit românii pe Netflix, în 2017. Ce au mai relevat statisticile Netflix despre consumul din România:

 • Cercetările anterioare realizate de Netflix în rândul utilizatorilor platformei au relevat că binging-ul a intrat deja în obișnuință și că oamenii au dezvoltat comportamente de consum noi și interesante la nivel global.
Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 
 • Binging-ul este definit de utilizatori ca sesiuni în care vizionează între 2 și 6 episoade la rând. Cu toate acestea, unele seriale sunt atât de iubite de membri, încât aceștia urmăresc un sezon întreg în 24 de ore de la momentul lansării pe platformă. În România, „Stranger Things” 2 a fost serialul urmărit cel mai rapid în 2017. Nu e o coincidență, poate, că ziua în care s-a făcut cel mai mult streaming a fost 29 octombrie, adică în weekendul în care a fost lansat noul sezon din serial.
 • Un membru din România a văzut filmul War of the Worlds cu Tom Cruise și Dakota Fanning de nu mai puțin de 179 de ori în 2017.
Tolo: Cei în fața cărora mă înclin
Recomandări

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin

 
 • Se pare că românilor le plac filmele și serialele cu suspans, având în vedere că printre titlurile preferate se numără și House of Cards sau Narcos.

Netflix a anulat, inițial, serialul House of Cards în contextul acuzațiilor la adresa lui Kevin Spacey.

Acum, însă, se reiau filmările la ”House of Cards”, dar Kevin Spacey a fost exclus din noul sezon.

FOTO: Netflix România


CITEȘTE ȘI… „Români până la moarte”, serial Libertatea.ro. Umilință și corpuri care zac în morgile din Spania și Italia

GHID | La ce să fii atent atunci când îți iei credit


 

Close
Închide
  Close