Mergi direct la conținut »
Se reiau filmările la ”House of Cards”. Kevin Spacey a fost exclus din noul sezon
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Se reiau filmările la ”House of Cards”. Kevin Spacey a fost exclus din noul sezon

Se reiau filmările la ”House of Cards”. Kevin Spacey a fost exclus din noul sezon

Producția celui de-al șaselea sezon al seriei de succes ”House of Cards” va fi reluată la începutul anului 2018, au declarat pentru AFP surse din cadrul proiectului. Producătorii au decis, însă, înlăturarea lui Kevin Spacey, interpretul personajului principal, după ce acesta a fost implicat într-un scandal sexual. 

Acest al șaselea și ultim sezon nu va avea decât opt episoade, față de 13 în cazul celorlalte cinci sezoane.

De la sfârșitul lui octombrie Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzat că a hărțuit și agresat doi actori minori, dar și de hărțuire pe platourile „House of Cards”.

În Marea Britanie, Scotland Yard a deschis o anchetă privind două presupuse agresiuni sexuale și mai multe cazuri de hărțuire la teatrul londonez Old Vic, unde Kevin Spacey a fost director artistic între 2004 și 2015.

Actorul de două ori laureat al unui premiu Oscar este una dintre numeroase personalități de la Hollywood, din muzică, politică și media vizate de astfel de acuzații după apariția cazului Harvey Weinstein, producător de cinema acuzat de numeroase agresiuni și violuri.

La începutul lui noiembrie, Netflix a anunțat că Kevin Spacey a fost definitiv exclus din distribuția „House of Cards”, serial politic care a făcut din platforma video online un actor respectat al producției de televiziune.

CITEȘTE ȘI:

ISIS lansează noi amenințări înainte de Crăciun. Ce mesaj a distribuit gruparea teroristă

Close
Închide
  Close