MENIU CAUTĂ

Horoscop duminică 11 noiembrie 2018. Este posibil să se strice unele dintre relații pentru săgetători

Distribuie

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 - Berbec: 

Este o zi delicată pentru relațiile de orice fel și aceasta este direcția în care ar trebui să îți îndrepți atenția, ca să le protejezi, să le păstrezi dezvoltarea pozitivă.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Taur:

Sunt posibile tensiuni mai mari decât cele din zilele trecute, chiar un fel de punct culminant al acestora. E nevoie de o minte limpede, ca să nu te lași cucerit de aceste impresii false.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Gemeni:

Te poți confrunta cu un refuz categoric din partea unei persoane de la care chiar ai avea ce învăța. Este important să fii rezonabil și să respecți limitele bunului simț.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Rac:

Poate că nu e ușor să suporți dezamăgirea care vine din partea unui prieten sau a mai multora, dar ai ce învăța din asta și e un câștig pentru tine.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Leu:

Sunt posibile situații pe care cu greu le vei putea controla, mai ales în relația de cuplu sau cu alți parteneri importanți. Este bine să asculți ce au de spus ceilalți.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018  – Fecioară:

S-ar putea să te surprindă veștile care vin de departe sau de sus, de la persoane care au putere de decizie. Poate că situația nu e bătută în cuie și o mai poți schimba.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Balanță:

S-ar putea să îți faci cam multe griji pentru o problemă financiară, să o exagerezi, crezând că așa te mobilizezi și o vei rezolva mai bine.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Scorpion:

Te grăbești și strici relații importante, fără să te gândești la consecințe. Poate că ai dreptate, dar nu e corect față de ceilalți să fii aspru cu ei, fără să ai un motiv clar.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Săgetător:

Este posibil să se strice unele dintre relațiile cu cei din mediul de la serviciu sau să nu te mai ocupi cum trebuie de ceea ce ai de făcut, iar motive ai chiar foarte multe.

Horoscop duminica 11 noiembrie 2018 – Capricorn:

S-ar putea să rănești o persoană dragă doar pentru că atenția ta este îndreptată în altă direcție, la cheltuieli, surse de venit sau alte beneficii.

Horoscop  11 noiembrie 2018 – Vărsător:

Ar trebui să fii mai atent decât de obicei la relațiile cu cei din familie. O situație aparent inofensivă poate deveni o piatră de moară, greu de dus pentru toți.

Horoscop 11 noiembrie 2018 – Pești:

Poate ieși la lumină un conflict cu o persoană din anturajul apropiat, de care nu ești responsabil. In actualul context nu poți detensiona situația, așa că ar fi mai bine nici să nu încerci.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Berbec, Horoscop, leu, Rac și taur pe Libertatea.

Comentarii