Horoscop Taur

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, dialog la distanță între soluțiile practice inspirate și interesele materiale sau bănești importante care au nevoie de o rezoluție juridică; nota generală va fi mai degrabă de corectare a unei erori de înțelegere a legii sau de strategie financiară.

Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, moment intens pentru unele persoane care trăiesc din plin momente de stres ideologic; conștiința lor se luptă cu vechile atașamente, cu educația insuflată de părinți ori de întregul bagaj de informații care le-a permis până acum o anume dezvoltare personală și socială.

De-acum încolo, însă, aceste persoane își vor da seama că trebuie să accepte o serie de limite, interdicții sau neputințe personale. Aceștia vor considera că pe unele le pot depăși prin pregătire, evoluție, adaptare la realitate, alteori, vor accepta eșecul într-un domeniu, vor părăsi terenul unei activități depuse, până acum, poate chiar cu succes, dar care se conturează fără viitor sau vulnerabilă din punctul de vedere al stabilității: conștiința lor are nevoie de repere clare.

Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, continuă procesul de reașezare în viața publică și în activitatea profesională în urma unor crize, șocuri, conflicte, situații-limită care le-au zdruncinat o anume ordine a lucrurilor ori convingerile și stilul de muncă și viață. Cuadraturile între planetele care străbat în acest răstimp Vărsătorul și Taurul îi vor pune pe cei născuți în zodia Taurului în ipostaze menite să-i țină în priza unor continue schimbări.

Din 17 aprilie, după ora 20:30, dorință de a (re)stabili armonia în relațiile parteneriale; unii pot avea o bună comunicare cu câte o persoană de care îi leagă amintiri plăcute. Cei tineri pot trece prin momente de tensiune psihică sau neliniște născute din factorii de stres ai momentului.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite