Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie sunt cele venite din suflet. Se întâmplă totuși să nu avem mereu inspirație, așa că, de Ziua Femeii, ai la îndemână o mulțime de mesaje și felicitări de 8 Martie pentru persoanele dragi din viața ta.

Mesaje de 8 Martie. Felicitări pentru mama

„La mulți ani, mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!”

„Fiecare mamă are ceva special, dar parcă tu ești cea mai cea, pentru că ești mama mea. Să nu uiți că te iubesc și să mă ierți că mai greșesc. La mulți ani, mamă!”

„Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.”

„Mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate bună, vigoare, bună-dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult! La Mulți Ani!”

„La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume! Te iubesc!”

Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Recomandări
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”

„Pentru căldura și confortul cu care ne-ai umplut casa, pentru mângâierea atingerii mâinilor tale calde, pentru înțelegerea din ochi – îți dorim să simți mereu admirația, recunoștința și dragostea noastră! La Mulți Ani, mama!”

„Mamă, astăzi soarele strălucește cu drag pentru tine, toate cuvintele plăcute și călduroase sunt adresate numai ție și toate zâmbetele și privirile admirative sunt ale tale!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

Mesaje de 8 martie- Copil care culege flori
Mesaje de 8 martie pentru mama

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine, MAMĂ. Acum, că m-ai crescut, sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi îți urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„La mulți ani, dragă mamă!Să fii mereu iubită și sănătatoasă, iar azi să primești cele mai frumoase urări și cele mai frumoase flori! Te iubesc!”


„De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente memorabile, sănătate și mult noroc!”

„Fie ca 8 Martie să îți aducă o multe motive de bucurie, iar zâmbetul să rămână mereu pe buzele tale, iubita mea mamă. Să fii înconjurată mereu de iubire și afecțiune!”

Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Lasă-ți fiecare zi să fie plină de afecțiune și grijă, momente pozitive și vesele. De ziua ta, mămico, lasă soarele să strălucească puternic și să-ți întărească credința în vise! La mulți ani!”

„La mulți ani, mamă! Îți doresc să fii veselă, luminoasă și fericită. Sper că vei transmite înțelepciunea ta nu numai copiilor mei, ci și nepoților mei.”

„La mulți ani de 8 Martie! Mamă, să nu fie niciodată nori în viața ta și doar soarele mare și cald întotdeauna să strălucească deasupra capului. Te iubesc!”

„În această zi de sărbătoare, vreau să-ți doresc să nu se întâmple lucruri rele în viața ta și să ai parte întotdeauna doar vești bune. La mulți ani!”

„La mulți ani de 8 Martie, mama! Să fii veselă mereu, sănătoasă și plină de gânduri bune!”

„Să ai o primăvară însorită și plină de bucurii, împreună cu un gând curat! Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări! La mulți ani de 8 Martie!”

„Fie ca acest 8 Martie să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și ca iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.”

„Primăvara să îţi aducă sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemenea sufletului tău. La mulți ani de 8 Martie, draga mea mămico!”

„ Fie ca primăvara să îți aducă multă lumină în viață și să îți umple inima cu multă căldură. La mulți ani, mama mea dragă!”

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, mama mea iubită! Îți doresc o primăvară minunată și multe momente frumoase.”

Urări de 8 Martie pentru mama

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La mulți ani!”

„Dragă mamă, suflet bun, te iubesc și te ador. Să ai zile multe și senine, să ne bucurăm de tine!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor, eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Draga mea mămică, o primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. Te iubesc din tot sufletul. Cu drag…”

mesaj de 8 martie - camp cu narcise

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Scumpa mea, MAMĂ! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună.”

„Mamă dragă, îți doresc să fii înconjurată de bucurie, sănătate și multă iubire, iar 8 Martie să-ți aducă multe flori, zâmbete și tot ceea ce-ți dorești! La mulţi ani!”

„Mama mea iubită, îți trimit cele mai frumoase gânduri și urări. Ești o inspirație pentru mine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!”

„Dragă mamă, îți transmit cele mai sincere urări de La mulți ani şi sper ca ziua de 8 Martie să fie la fel de minunată precum ești tu pentru mine mereu!”

„Cu dragoste și recunoștință, îți urez La mulți ani de 8 Martie, mamă dragă! Îţi mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine!”

„Pentru cea mai minunată mamă din lume, La mulți ani de 8 Martie! Să fii sănătoasă și fericită mereu. Te iubesc enorm!”

„Mama, te iubesc! Pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita!”

mesaj de 8 martie pentru mama - fetita cu buchet de lalele rosii
Mesaj de 8 Martie pentru mama

„Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine.”

„M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama.”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

Mesaje de 8 martie - buchet cu flori cu laptop și căști în fundal
Mesaje de 8 martie

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

„Dragă mamă, îți multumim pentru toate momentele frumoase pe care le-ai creat în viețile noatre. Astăzi este ziua ta și îți oferim cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, fericire și iubire! Te iubim pentru tot ceea ce ești!”

„La mulți ani, frumoasa mea mamă! Fie ca fiecare zi să îți aducă împliniri și bucurii, iar astăzi să fii cea mai răsfățată din lume!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, mamă! Te iubesc!”

„Ești cea mai bună mamă din Univers! La mulți ani, mamă!”

„Draga mea mamă, în această zi specială, îți doresc să fii fericită, iubită și respectată așa cum meriți. Ești o femeie minunată și o inspirație pentru toți cei din jurul tău. La mulți ani de 8 Martie! Te iubesc”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult înseamnă pentru mine. Ești o mamă minunată. Să ai o zi specială de 8 Martie, plină de iubire și bucurii!”

„Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că exiști și pentru tot ce m-ai învățat. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!”

„La mulți ani de 8 Martie, mama! Ești dovada vie că vârsta este doar un număr. Ești plină de viață și energie!”

„La mulți ani, mama! Îți mulțumesc pentru că ești cea mai mare susținătoare a mea. Te iubesc pentru toată încrederea pe care o ai în mine!”

„La mulți ani, mama! Îți mulțumesc pentru toată dragostea ta și toate sfaturile tale înțelepte, cahir dacă uneori nu le urmez. Te iubesc!”

„La mulți ani de 8 Martie! Nu aș fi persoana care sunt astăzi fără dragostea și îndrumarea ta, mamă. Te iubesc infinit!”

„La mulți ani, mama! Ai cea mai caldă îmbrățișare și cea mai dulce alinare. Te iubesc infinit!”

Mesaj de 8 martie pentru mama - baiat imbratisandu-si mama

Alege cele mai frumoase mesaje si felicitari pentru mama

Mesaje de 8 Martie pentru soție

„Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

„Iubita mea, de 8 Martie îți transmit cele mai dulci gânduri și cele mai calde îmbrățișări. La mulți ani!”

„ Sărbătoarea de azi este doar un alt prilej de a-ți spune cât de mult te iubesc și cât de mult însemni tu pentru mine. La mulţi ani de 8 Martie!”

„ Cu fiecare zi care trece, simt că legătura noastră devine și mai puternică, iar inima mea se umple de dragoste ştiind că te am alături. Te iubesc dincolo de orice și îți doresc o primăvară minunată alături de mine! La mulți ani de 8 Martie!”

„Sufletul meu cântă de fericire pentru că tu eşti în viața mea. Te iubesc şi te ador! La mulţi ani de 8 Martie!”

„La mulți ani de 8 Martie, draga mea! Sper ca această primăvară să ne aducă numai bucurii și să ne umple inimile de iubire și fericire. Te iubesc!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Mesaje de 8 martie pentru soție - flori de primăvară pe fundal de lemn
Mesaje de 8 martie pentru soție

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, deşi ei se plâng. Pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră. Pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe. Pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi. Pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte. Pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… Și pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!”

„Astăzi este ziua femeii, iar tu este cea care îmi înseninează viața în fiecare zi! Îți multumesc că exiști și pentru că ne faci viața mai frumoasă! La mulți ani, minunata mea soție!”

„În această zi frumoasă de primvăvară, îți doresc să șii mereu plină de energie și de optimism! 8 Martie să își aducî numai zile frumoase și sănătate de fier! La mulți ani, frumoasa mea soție!”

„La mulți ani de 8 Martie! Fie ca această zi să fie plină de bucurii, iubire și momente speciale alături de cei dragi. Ești o persoană specială și un model de urmat pentru toți cei din jurul tău.”

„În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie minunat!”

„O femeie puternică este cea care poate răsări din orice furtună. Tu ești o astfel de femeie, o persoană de încredere și o prietenă adevărată. Îți mulțumesc că exiști în viața mea și îți doresc un 8 Martie plin de bucurii și împliniri!”

„Primăvara să-ți aducă soare, zâmbete, copilărie și dulci soapte de…iubire!La mulți ani de 8 Martie!”

„Flori de primăvara să-ți mângaie sufletul și să-ți aducă șoapte dulci de iubire și clipe de fericire! Un călduros La mulți ani de 8 Martie pentru tine alături de toate urările mele de bine!”

„Cele mai calde mesaje de primăvară ți le trimit cu un buchet de flori frumoase și colorate ca tine!La mulți ani!”

„Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgosteşti tot de mine păşind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete pentru sufletul meu! La mulți ani!”

„Fie ca această primăvară să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie amândoi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.La mulți ani!”

„La mulți ani de 8 Martie! Să rămâi mereu ca o primăvară, ca o ciocârlie în inaltul cerului, ca o lăcrămioară, iubita mea! O primăvară cu dragoste îți ofer din toată inima!Te iubesc!”

„Toate florile din lume pentru primăvara mea! Într-o zi cu soare în care miroase a sărbătoare, îți dau și eu mesaje primavăratice și îti urez: “O primăvară ca-n povești!”

Alege din cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru sotie

Mesaje de 8 Martie pentru iubită. Urări de Ziua Femeii

„Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!”

„Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc! La mulți ani de Ziua Femeii”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare!“

„Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!”

„De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară. Astăzi, de 8 martie, îți trimit toată iubirea mea și multe sărutări!”

„Fiecare zi este specială alături de tine, dar 8 Martie este cu adevărat o zi specială. Îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și grijile pe care le arăți față de mine și față de cei dragi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult însemni pentru mine. Ești o femeie frumoasă, puternică și talentată, și mă bucur că am ocazia să fiu alături de tine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în viața ta!”

„Toate florile din lume nu sunt de ajuns pentru tine. Tu eşti primăvara mea! Te iubesc! La mulți ani de 8 Martie!”

„Astăzi este o zi minunată! Îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință. La mulți ani de 8 Martie!”

„La mulți ani de 8 Martie! În fiecare zi vreau să îți văd zâmbetul, să îți simt tandrețea atingerii, să îți admir profunzimea ochilor și să înțeleg că dragostea mea este reciprocă. Te iubesc până la infinit!”

„Iubita mea, îți doresc să zâmbești mereu, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru amândoi. La Mulți Ani de 8 Martie!”

„Iubita mea, de 8 Martie vreau să îți amintesc că această lume este mai frumoasă și mai bună datorită ție. Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste. La mulți ani, om frumos!”

„Să îți fie viața frumoasă și dacă vei trece prin clipe grele să nu uiți că eu ți-am aranjat și îți păstrez mereu un colț de paradis, aici pe pământ. La Mulți Ani de 8 Martie, draga mea iubită!”

„Astăzi este o zi minunată, iubito! Îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință.”

„În fiecare zi vreau să îți văd zâmbetul, să îți simt tandrețea atingerii, să îți admir profunzimea ochilor și să înțeleg că dragostea mea este reciprocă. Te iubesc până la infinit! La mulți ani!”

„Iubita mea, îți doresc să zâmbești mereu, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru amândoi. La Mulți Ani de 8 Martie!”

„Iubita mea, de 8 Martie vreau să îți amintesc că această lume este mai frumoasă și mai bună datorită ție. Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste. Mi-ai adus un ocean de senzualitate și focuri de artificii pasionale. La mulți ani!”

Text cu mesaje de 8 martie alaturi de ramuri de copaci in inflorite
Mesaje de 8 martie

Alege din cele mai frumoase mesaje de dragoste

Urări și felicitări de 8 Martie pentru soacre

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta.  Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, scumpă soacră! Fie ca această zi minunată de primăvară să-ți rămână în amintire. Să să ai parte de multă atenție, iubire, fericire, sănătate și doar lacrimi de fericire!”

„Draga mea soacră, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc să fii respectată, bună, iubită de cei din jur! Trecutul să lase amintiri plăcute în viața ta, viitorul să pregătească surprize frumoase, victorii mari, iar prezentul să te facă fericită!”

„Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie! În această minunată zi de sărbătoare îți doresc bună-dispoziție și sănătate. Această primăvară să te inspire, să-ți aducă multe emoții, energie, putere, frumusețe, farmec, bucurie și sentimente frumoase.”

„O felicit cu ocazia zilei de 8 martie pe scumpa mea soacră, a doua mea mamă! Să fii sănătoasă, cu bună-dispoziție, fericită. În suflet să-ți fie mereu primăvară, iar pe față zâmbetul să nu-ți dispară.”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!”

„La mulți ani, draga mea soacră! Îți mulțumesc că m-ai primit așa călduros în familia voastră și pentru toată dragostea și grija pe care ni le acorzi merei! Să ai o zi minunată și plină de bucurie!”

„8 Martie să fie o zi plină de momente frumoase, alături de cei dragi și de toată iubirea pe care o meritați! La mulți ani și sănătate de fier!”

„Ziua de 8 Martie să fie plină de zâmbete, de flori și de toată iubirea pe care o meritați pentru că sunteți o mamă minunată și un om deosebit! La mulți ani!”

„În această zi specială, vă dorim să fiți răsfățată și apreciată așa cum merită o mamă atât de minunată precum sunteți! Să aveți aprte numai de momente de fericire și de împlinire!”

„De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară. Astăzi, de 8 martie, îți trimit toată iubirea mea și multe sărutări! La mulți ani!”

„O femeie puternică nu este cea care nu plânge, ci cea care plânge, dar apoi își revine și merge mai departe. Ești o astfel de femeie și mă inspiri prin forța ta de caracter și determinarea de care dai dovadă în fiecare zi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Când mă gândesc la femeia perfectă, îmi vine imediat în minte imaginea ta. Ești un exemplu de eleganță, inteligență și forță de caracter. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc o zi de 8 Martie minunată, așa cum meriți!”

„Fie ca viața ta să fie și mai fericită, mai lungă și mereu plină de iubire. La mulți ani!”

„Întotdeauna ai fost ca mama mea și mai puțin ca o soacră. Nu-mi vine să cred cât de binecuvântată și norocoasă sunt să am mame iubitoare și grijulii. La mulți ani, mamă! Sper ca ziua de 8 Martie să fie plină de râsete și fericire.”

„La mulți ani uneia dintre cele mai bune femei pe care o cunosc! Vă trimit îmbrățișări.”

„Sunt foarte mândră să am o soacră ca tine și sper să ai parte de cea mai fericită zi de naștere! La mulți ani și o primăvară frumoasă plină de bucurii!”

„Fie ca primăvara să îți aducă multă lumină în viață și să îți umple inima cu multă căldură. La mulți ani, mamă-soacră!”

„Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi în fiecare zi! Îți doresc o primăvară minunată și multe momente frumoase. La mulți ani de 8 Martie!”

„Îți doresc multă iubire, multă sănătate și multă armonie în această primăvară. Fie ca primăvara să îți aducă multe momente de liniște și de pace. La mulți ani de 8 Martie!”

„Îți doresc tot binele din lume și îți trimit cele mai frumoase gânduri de 8 Martie! La mulți ani!”

„Mamă dragă, îți doresc să fii înconjurată de bucurie, sănătate și multă iubire, iar 8 Martie să-ți aducă flori, zâmbete și tot ceea ce-ți dorești! La mulţi ani!”

„Îți trimit cele mai frumoase gânduri și urări. Ești o inspirație pentru mine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!”

Mesaje de 8 Martie pentru colege și prietene

De 8 martie, Ziua Femeii este cel mai bun prilej să le transmiți mesaje calde prietenelor și colegelor. Iată câteva idei:

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos”

„Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

„Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară… Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte. Îţi doresc multă sănătate şi pace şi sper că într-o zi să te alături şi tu clubului mămicilor că este o experienţă de neimaginat!”

„Închin paharul pentru noi Femeile! pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască! Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!”

”Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi.Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!”

„De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine”

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea prietenă”

„Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

„Fie ca această zi specială să aducă în viața ta toate lucrurile frumoase pe care le meriți: iubire, fericire, sănătate și succes. Ești o femeie minunată și mă inspiri în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!”

„Fie ca această zi specială să aducă în viața ta toate lucrurile frumoase pe care le meriți: iubire, fericire, sănătate și succes. Ești o femeie minunată și mă inspiri în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!”

„Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști și că îmi ești prietenă de atâția ani. Îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!”

„La mulți ani, draga mea prietenă! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci și te admir pentru puterea și curajul vostru de a fi mereu acolo pentru cei dragi. Să ai o zi minunată!

„De 8 Martie, îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație. Fie ca zâmbetul tău să fie mereu luminos și speranța mereu vie. La mulți ani!”

„Prietenia noastră este că Soarele, chiar și atunci când nu mă poți vedea eu îți încălzesc inima. La Mulți Ani de 8 Martie!”

„Mulțumesc că ai auzit cuvintele pe care nu am putut să le rostesc și că mi-ai înțeles inima și mintea mai mult că oricine altcineva. Să fii fericită, prietena mea dragă și să ai o primăvară minunată ca tine!”

„Cele mai sincere și călduroase urări de 8 Martie pentru o persoană specială în viața mea, care mă cunoaște mai mult decât oricine. O primăvară frumoasă!”

„Vreau să știi că mereu vei putea să contezi pe mine! Indiferent de locurile în care ne va duce viață, indiferent cât de departe vom fi una de cealaltă, amintirile frumoase pe care le-am creat vor rămâne în inima mea pentru totdeauna. La Mulți Ani de 8 Martie, prietena mea!”

„Sper ca această primăvară să îți aducă multă bucurie și multă fericire. La mulți ani de 8 Martie!”

„Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări. La mulți ani!”

„Fie ca primăvara să vă aducă multă inspiraţie şi multă motivaţie. La mulţi ani şi multe realizări”

„La mulţi ani de 8 Martie! Vă trimit un buchet de flori şi cele mai sincere urări de sănătate şi fericire!”

„Fie ca primăvara să îți aducă multe oportunități și multe momente frumoase, dragă şefă! La mulţi ani şi mult succes în toate proiectele tale!”

Mesaje scurte de 8 Martie

„Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

„1.000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

„La mulți ani pentru o femeie minunată ca tine!”

„De 8 Martie, îți doresc o zi frumoasă ca tine, în care să te simți cea mai răsfățată din lume!”

„Să fiți mereu frumoase și strălucitoare, așa cum sunteți și acum. La mulți ani de 8 Martie!”

„În ziua de 8 Martie, îți doresc încredere și curaj să vă urmați visele. La mulți ani!”

„La mulți ani, mama! Mulțumesc pentru lacrimile pe care mi le-ai șters și pentru zâmbetele pe care le-ai adus pe fața mea. Te iubesc!”

„La mulți ani! Tu ești primăvara mea. Să ai un 8 Martie minunat ca tine!”

„Fie ca zâmbetul tău să fie mereu luminos și speranța mereu vie. La mulți ani de 8 Martie!”

„De 8 Martie, îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație!”

„8 Martie este o zi specială, dar dragostea mea pentru tine crește zi de zi! Te iubesc și te apreciez enorm!”

„La mulți ani! Îți doresc un 8 Martie fericit și o primăvară care să îți înflorească întregul an!”

„Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!”

„Martie să-ți aducă soare, zâmbete, copilărie și dulci șoapte… de iubire! La mulți ani de 8 Martie!”

„Ghiocei să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie și fericire!La mulți ani de 8 Martie!”

„Flori de primăvară să-ți mângâie sufletul și să-ți aducă șoapte dulci de iubire și clipe de fericire!”

„La mulți ani de 8 Martie! Îți doresc multă iubire, multă sănătate și multă armonie în această primăvară!”

Mesaje de 8 Martie în versuri

„De 8 Martie senin,
Într-un cadru anonim
Primăvara a sosit
În al iernii asfinţit.
Primăvară-n suflet vă doreşte …”

„În sufletele noastre-i mereu primăvară,
Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară,
Această zi să vă aducă,
Un mărţişor şi viaţa lungă,
Iar mie, cea care compuse…
O fustă şi… vreo două bluze!”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără noi”

Mesaje de Ziua Femeii. Urări de 8 Martie pentru profesoare

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.”

Mesaje de 8 martie pe fundal cu flori de primăvară
Felicitări și mesaje de 8 martie

Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poţi da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poţi să înveţi cu înţelepciune şi răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea paşilor pe drumul vieţii şi ştiinţei, pentru învăţarea şi cunoştinţele dăruite. Vă mulţumim cu respect, doamna Profesoară! La mulţi ani!!!

„Sărbătorim astăzi femeile puternice, curajoase și frumoase din viața noastră. Fie ca viața să vă răsplătească cu tot ceea ce vă doriți și să vă umple sufletele de pace, armonie și iubire. La mulți ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă multă bucurie, căldură și lumină în suflet. Să fiți mereu puternică și să mergeți înainte cu încredere și optimism. La mulți ani!”

„În această zi specială, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ceea ce sunteți. Sunteți o comoară prețioasă pentru cei din jur și pentru întreaga societate. La mulți ani!”

„Fie ca primăvara să vă aducă multă inspiraţie şi multă motivaţie. La mulţi ani şi multe realizări!”

„La mulţi ani de 8 Martie! Vă trimit un buchet de flori şi cele mai sincere urări de sănătate şi fericire.”

„Fie ca primăvara să vă aducă multe oportunități și multe momente frumoase! La mulţi ani de 8 martie!”

„Fie ca primăvara să vă aducă multă încredere şi multă bucurie! Vă mulțumesc pentru că sunteți o profesoară minunată! La mulţi ani!”

„La mulți ani, doamnă profesoară, să aveti parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fiți sănătoasă, implinită și fericită!”

„Doamna profesoară, viața dumneavostră să fie un cer senin și fără nori, să aveți în cale numai flori, succes și bucurie!”

Mesaje și texte de 8 Martie deosebite

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist – ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţ să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă. Tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. La mulţi ani”

Mesaje de 8 martie- Lalele colorate alaturi de o card cu urare de de 8 martie
Mesaje de 8 martie

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa. Îți sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper că dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine.

„Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb. Tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie. Tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…”

„Femeile sunt stelele care luminează viața noastră și ne umplu de bucurie și speranță. Vă mulțumesc că sunteți mereu acolo pentru noi și că ne faceți viața mai frumoasă. La mulți ani de 8 Martie, dragi doamne și domnișoare!”

„Dragi femei, în această zi specială vă doresc să vă simțiți apreciate și iubite așa cum meritați. Să aveți parte de multe momente frumoase și de multă fericire alături de cei dragi. La mulți ani!”

„Scumpa mea, mamă! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. La mulți ani de 8 Martie!”

„La mulți ani de 8 Martie! Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine.”

„Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. Mulțumesc, dragă mamă. La mulți ani!”

„La mulți ani de 8 Martie, mama! Mâinile tale sunt cele mai afectuoase și mai blânde! Mai mult decât orice, îmi place să simt căldura mâinilor tale. Îmi place când mă îmbrățișezi – de parcă m-au cuprins razele soarelui și mi-au încălzit adâncul sufletului meu! Mâinile tale mă vindecă, pentru că în ele se regăsesc iubirea și grija.”

„La multi ani, mami! De 8 Martie, eu îți urez noroc și bine, mărgăritare-n calea vieții și pe aripa primăverii primeste dragostea și dorul! Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. ”

Semnificația cifrei 8

Opt este o cifră notată în scrierea arabă prin simbolul 8 sau romană VIII. 8 este un al treilea compus, par, pozitiv. Cifra opt se află în șirul crescător de numere naturale între cifra 7 și cifra 9, după valoare. Discipolii lui Pitagora numeau numărul opt „Ogdoad” și îl considerau „micul număr sfânt”.

Cifra 8 este simbolul armoniei și echilibrului. Cifra 8 simbolizează capacitatea de a lua decizii. De asemenea, 8 simbolizează abundența și puterea.

În numerologie, numărul opt este un simbol al abundenței, bogăției și realizării. În unele tradiții, cum ar fi numerologia chineză, numărul opt este considerat norocos, motiv pentru care este adesea un număr căutat pentru date speciale.

Forma sa seamănă cu un semn infinit care, pe de o parte, vorbește despre relația numărului cu prosperitatea și succesul. Pe de altă parte, forma infinitului reprezintă ciclurile care curg mereu și datoria karmică, sau ceva dintr-o viață trecută pentru care sunteți recompensat în cea prezentă.

Cifra destinului 8 înseamnă că misiunea de-a lungul vieții este de a obține un mare succes. Ești concentrat spre o viață de succes și leadership – și ești dispus să faci tot posibilul pentru a realiza ceea ce ți-ai propus. Cei cu cifra 8 a destinului cred că munca grea și disciplina persistentă sunt cheile pentru atingerea obiectivelor și pentru a intra în puterea lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (2)

Irinel   •   09.03.2024, 06:08

Multe mesaje,foarte frumoase !Felicitari !

Irinel   •   09.03.2024, 05:09

Foarte frumos,imi place !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP.RO
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
FANATIK.RO
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Știrileprotv.ro
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI