De Justin Gafiuc,

Cu spectacolele live suspendate sine-die, actorii Teatrului de Comedie din București încearcă să găsească soluții alternative pentru a se produce în spațiul online. Iar una dintre inițiative a fost aceea de a crea de acasă o parodie la trailerul celebrului film “Aliens”, versiunea 1986, a doua dintr-o serie de 6 producții, lansate în perioada 1979-2017.

Ideea i-a aparținut actorului Bogdan Cotleț, care s-a și ocupat de scenariul și regia clipului.

Discutam într-o ședință ce să facem în materie de content online pentru teatru în perioada asta de pandemie și am venit cu propunerea să alegem trailere celebre sau scene notorii din teatru, pe care să le producem de acasă. Și am căutat o variantă care să te și împingă la imaginație, nu doar să spui o replică de pe scaun.

Bogdan Cotleț, actor Teatrul de Comedie:

“Pariul a fost să facem ceva la mișto fără să pară că e la mișto”

În rolul eroinei principale, jucată în versiunea clasică de Sigourney Weaver, apare acum Mirela Zeța. Alături de ea au mai fost cooptați alți 7 colegi: Răzvan Alexe, Ilona Brezoianu, Dragoș Huluba, Dan Rădulescu, Bogdan Cotleț, Alexandru Conovaru și Smaranda Caragea.

Mirela Zeța a trebuit să joace rolul lui Sigourney Weaver

Cotleț spune: “Sunt fan al acestui film, știam că are un trailer foarte bun și mi-am dat seama că poate ieși ceva drăguț. Iar pariul a fost să facem ceva la mișto fără să pară că e vorba de așa ceva”. Fiecărui actor i s-a repartizat un rol în clip, a trebuit să realizeze o filmare de acasă, alături de o recuzită improvizată, după care cadrele au fost reunite în produsul final.

Următorul proiect similar al trupei de la “ComedieĚ e să realizeze un clip după o melodie celebră. “Nu vă zic deocamdată despre ce e vorba. Surpriză!”, spune Cotleț.

La un moment dat îi asaltam pe colegi cu telefoanele ca să livreze filmările, nu știam de ce întârzie, dar am înțeles când le-am primit. Încercau să repete și să facă scenele cât mai bune. Și chiar au ieșit cadre care ai senzația că sunt din trailerul oficial!

Bogdan Cotleț, actor Teatrul de Comedie:

18 milioane de euro

A fost bugetul lui “Aliens”, care, la sfârșitul anilor 80, a înregistrat încasări de aproape 200 de milioane de dolari.

7 nominalizări la Oscar

A avut filmul în 1986, câștigând două premii, pentru sunet și efecte vizuale.

Citeşte şi:

Colonelul Daniel Derioiu, care a preluat alături de generalul Oprea conducerea spitalului Suceava, la finalul misiunii: “Ce am adus noi? Experiență în situații de criză”

Ministerul Sănătății a lansat o licitație de materiale sanitare de vineri până luni și a copiat cu tot cu greșeli de scriere din prezentările de pe eMag ale firmelor favorite

După starea de urgență, România intră în stare de alertă: „Nu vreau să apară impresia că epidemia a trecut și suntem într-o normalitate”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare