Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 6 - 12 iulie 2019 
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 6 - 12 iulie 2019 

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 6 – 12 iulie 2019 

În prima parte a zilei de 6 iulie, dimineață începută pe fondul unor atitudini viguroase la care au ajuns în urma frământărilor din ultimile zile sau în urma unor discuții lămuritoare, chiar dacă, nu întotdeauna, plăcute, ori a unor informații demne de toată încrederea.

Între 6 iulie, după ora 07:26′, și dimineața zilei de 8 iulie, calm, răbdare, metodă, atenție distributivă în vederea rezolvării problemelor profesionale, a răspunderilor cu care au fost învestiți ori a provocărilor sociale și de imagine pe care nu le evită și pe care vor să le folosească cu înțelepciune în avantaj personal.

Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, discret echilibru interior obținut cu ajutorul prietenilor, sau doar al unui apropiat, cu care comunică onest, sincer și eficient. 9 iulie este o zi specială prin: conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu, prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiile la grad perfect între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții)/Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor II/VIII.

Acest context nu este nou, el continuă și acutizează toate premizele astrale care influenţează regimul banilor câștigați prin muncă sau al avantajelor materiale obținute cu și prin ajutorul altora. Știu că este greu de acceptat dar, ipoteza unor plăți karmice, e de luat în calcul ținând cont de funcția principală a planetei Saturn și a Sensului vieții care se întâlnesc, în conjuncție la grad perfect, în Capricorn, după un secol și jumătate.

Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, frământări interioare stârnite mai ales de ecoul afectiv al evenimentelor curente. Din 12 iulie, după ora 18:05′, Luna își va începe tranzitul în sectorul zodiacal natal și le va da Săgetătorilor un sprijin util prin energie, vitalitate și optimism.

Close
Închide
  Close