MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2018 11:37

Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă? „A dat deja petrecerea burlăcițelor”

Distribuie

Unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Drăgușanu a făcut afirmații neașteptate la TV, susținând că vedeta ar fi dat deja o petrecere a burlăcițelor.

Răzvan Botezatu, unul dintre prezentatorii emisiunii Star Matinal de la Antena Stars,  a afirmat, la show-ul respectiv, că Bianca drăgușanu s-ar pregăti de nuntă și că ar fi dat deja o petrecere a burlăcițelor. Răzvan Botezatu este unul dintre prietenii apropiați ai Biancă Drăgușanu.

„Seara fetelor. Vreau să număr persoanele care au participat la petrecerea burlăcițelor, am putea spune? Că Bianca a spus că oricum se pregătește de nuntă. Probabil a stat foarte mult timp cuminte, a stat acasă. Și dacă Bianca se pregătește de nuntă, a dat deja petrecerea burlăcițelor', a afirmat Răzvan Botezatu.

Pe contul său de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie în care apare în casă, alături de câteva dintre prietenele ei, împreună cu care a petrecut o seară a fetelor.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. 'Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!'


 

Loading...
Comentarii