Băiețelul actriței Ani Crețu, grav bolnav după ce a făcut un vaccin. „Am cheltuit averi…”

12 ianuarie 2017 11:56

Băiețelul actriței Ani Crețu, grav bolnav după ce a făcut un vaccin. Este pentru prima dată când vedeta vorbește despre drama prin care trece de ceva timp.

Băiețelul actriței Ani Crețu s-a îmbolnăvit, după ce mama lui a acceptat să îi facă vaccinul.  Pentru Ani Creţu, ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, s-a transformat peste noapte în cea mai dificilă. Invitata Oanei Turcu în cea mai nouă ediţie a emisiunii, Ani a primit pentru prima oară în casa ei o echipă de televiziune pentru a vorbi deschis despre problemele de sănătate ale micuţului Adan.

Băiețelul actriței Ani Crețu, grav bolnav după ce a făcut un vaccin.

Băiețelul actriței Ani Crețu s-a îmbolnăvit când avea 2 luni

„Dacă aş putea să ştiu exact ce se întâmplă în corpul lui, ar fi perfect, dar nu se poate”, îşi mărturiseşte actriţa incapacitatea în faţa celor patru diagnostice ale băieţelului său. „Am făcut ce face majoritatea, mi-am vaccinat copilul fără să citesc şi să studiez”, mai spune Ani, care completează: „Totul a scăpat de sub control după vaccinul ROR. Nu sunt în nicio tabără, aş fi vrut să fiu considerată o extremistă, dar să am copilul sănătos. Am cheltuit averi întregi pe analize, în disperare faci orice!”.

Lupta a început devreme, încă de când Adan avea doar două luni, iar problemele s-au complicat şi mai mult atunci când micuţul a fost diagnosticat şi cu  intoleranţă la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat. „M-am trezit în pumni, am scris hârtia asta la lumina telefonului, copiam şi plângeam”, îşi aminteşte actriţa momentul în care a alcătuit lista cu alimentele permise celui mic. A renunţat la mai toate plăcerile ei, până şi nopţile şi le împarte între repetiţii şi bucătărie, pentru că tot ce mănâncă Adan trebuie să fie foarte proaspăt, însă nu-şi pierde nicio clipă zâmbetul. „Cândva, o să mă uit în urmă şi am să zâmbesc, pentru că toate lucrurile astea vor fi trecut”, a declarat Ani.

Ani Creţu, fosta componentă a trupei de divertisment „Vacanţa Mare”, a născut, în 2013, un băieţel frumuşel şi sănătos.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro