1. Gigi Hadid

Gigi Hadid este mama unei fetițe, pe nume Khai, pe care o are împreună cu fostul ei partener, Zayn Malik. Relația lor a început în 2015, dar în toamna anului 2021 s-au despărțit. În cadrul unui interviu acordat publicației InStyle, modelul a spus că încă este în căutarea unui echilibru privind viața de mamă și oportunitățile care apar în carieră. 

2. Amber Heard

Amber Heard a dezvăluit în iulie 2021 faptul că a devenit mamă. Actrița a apelat la o mamă surogat, iar Oonagh Paige Heard, fiica ei, s-a născut pe 8 aprilie. La vremea respectivă, Amber Heard a făcut câteva confesiuni, printre care faptul că alegerea de a deveni mamă singură ar trebui privită cu bucurie. „Voiam să fac asta așa cum îmi doream. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinelor noastre în acest fel.”

3. Katie Holmes

Katie Holmes are o fiică, pe Suri, din căsnicia cu Tom Cruise. Cei doi s-au căsătorit în 2006, însă în 2012 s-au despărțit. Actrița este discretă și nu a vorbit despre motivele care au dus la separare, iar de atunci și-a crescut singură copilul. Pentru Daily Telegraph, Katie Holmes a mărturisit: „Când mă gândesc la viața mea, mă simt binecuvântată. M-am simțit foarte norocoasă și mă bazez foarte mult pe instinctele mele, dar mă iert și pentru greșeli.”

Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră
Recomandări
Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră

4. Charlize Theron

Charlize Theron are doi copii adoptați, pe Jackson și August. Actrița a povestit în trecut, pentru revista Madison din Australia, faptul că întotdeauna și-a dorit să adopte copii. „Nu cred că vreo mamă își propune să fie o mamă singură. Nu mi-am dorit asta, dar s-a întâmplat”, a spus Charlize Theron.

Citește continuarea pe Elle.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE ELLE.RO

Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
GSP.RO
Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.