1. Respectă adevărul

Femeile născute în septembrie rămân mereu de partea adevărului, indiferent de ce. Ele nu își vor schimba niciodată loialitatea și vor pleda întotdeauna pentru ceea ce este corect. Nicio putere din această lume nu o poate speria să sprijine pe cineva care este un mincinos și necinstit. Nu numai asta, dar aceste femei cu greu cred în fantezii și preferă să creadă în realitățile concrete. Ei știu că viața nu este patul trandafirilor și, prin urmare, nu intenționează să trăiască într-o lume fantastică

2. Pot deveni anxioase

Femeile născute în această lună sunt supra-gânditoare și acest lucru le face anxioase uneori. S-ar putea să-și facă prea multe griji și să ajungă să se simtă nefericite. Pentru a evita orice greșeală, se pot gândi și supraanaliza anumite situații, iar atunci când se petrece ceva neașteptat, se agită și iar devin anxioase. S-ar putea să-și facă griji pentru rezultate mai mult decât oricine altcineva.

3. Sunt foarte politicoase

Femeile născute în septembrie sunt foarte politicoase. sunt foarte atente să nu rănească sentimentele celorlalți. Încearcă să fie smerite și să își țină sub control nervii. Căci pot avea o limbă foarte ascuțită atunci când își ies din fire.

Lovitură la Chișinău: un ziar a pus mâna pe telefonul organizatorului protestelor partidului Șor pentru ”gaz ieftin”
Recomandări
Lovitură la Chișinău: un ziar a pus mâna pe telefonul organizatorului protestelor partidului Șor pentru ”gaz ieftin”

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.