Mergi direct la conținut »
Vestimentația Simonei Halep, motiv de glume. Cum se va îmbrăca sportiva noastră, la Roland Garros
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Vestimentația Simonei Halep, motiv de glume. Cum se va îmbrăca sportiva noastră, la Roland Garros

Vestimentația Simonei Halep, motiv de glume. Cum se va îmbrăca sportiva noastră, la Roland Garros

Antrenorul Daren Cahill a dezvăluit o discuție avută de magnatul Ion Țiriac și eleva lui, jucătoarea de tenis Simona Halep.

De Daniel Conțescu,

”Domnul Țiriac a încercat să îi dea 100 de dolari să își cumpere o pereche (n.r. de blugi) ca lumea. Avea blugii ăia rupți pe care i-a tot purtat în timpul turneului și i-am zis că, dacă o să aibă un turneu bun, poate o să se ducă să își cumpere o pereche de blugi normali. A doua zi după ce a câștigat turneul s-a dus la cumpărături și și-a cumpărat o pereche de blugi”, a declarat ”cangurul”, la Dolce Sport.
simis

13177123_1747425418806725_7987926261586977787_n

inalta

„Simona a arătat că are abilitatea de a forța în turneele importante. Acesta este obiectivul meu, să îi dau șansa să aibă parte de acel succes la un Mare Șlem, până la urmă”, a mai spus Cahill.

Simona Halep va luat startul Roland Garros, turneu care va avea loc în perioada 22 mai – 5 iunie. În 2014, Halep a pierdut finala la Maria Șarapova, care acum va absenta, fiind suspendată pentru dopaj.

Halep s-a relaxat la golf, înaintea debutului la Paris. La meciuri, Simo va arăta precum o ”zebră”.
CfCSuaLWAAAeB7H-1

Close
Închide
  Close