Florin Mergea s-a oprit în ”sferturi”, la Auckland. Nici Horia Tecău n-a mers mai sus, la Sydney

12 ianuarie 2017 08:40

Florin Mergea și Dominic Inglot s-au oprit în ”sferturi”, la Auckland.

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot s-a oprit, miercuri noapte, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii totale de 450.110 dolari.

Mergea și Inglot, favoriții numărul doi ai probei, au cedat în fața perechii Jonathan Erlich (Israel)/Scott Lipsky (SUA), scor 3-6, 6-7 (6).

Cuplul româno-britanic a plecat spre Melbourne, pentru a juca la Australian Open în perioada 16-29 ianuarie, cu un cec de 3.970 dolari și 45 de puncte.

Mergea și Inglot au jucat finala de dublu a turneului de la Auckland în 2015. De asemenea, ei s-au oprit în ”sferturi” și la Doha, săptămâna trecută.

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă, joi, de cuplul olandez Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop cu 7-6 (4), 2-6, 11-9, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Sydney, dotat cu premii totale de 437.380 dolari.

Tecău și Rojer, favoriții numărul patru ai probei, au cedat după o oră și 36 de minute, și vor primi un cec de 3.860 dolari și 45 de puncte ATP.

Tecău a jucat două finale la Sydney în carieră, în 2013 (alături de belarusul Max Mirnîi) și 2015 (alături de Rojer), iar Florin Mergea a jucat finala anul trecut (alături de Rohan Bopanna).

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro