Mergi direct la conținut »
Academia Rapid se mută pe Sportul. ”Sunt discuții!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Academia Rapid se mută pe Sportul. ”Sunt discuții!”

Academia Rapid se mută pe Sportul. ”Sunt discuții!”

Academia Rapid se mută pe Sportul. ”Sunt discuții!”.

De Ciprian Iana,

Calificată în barajul pentru promovare în Liga a 3-a, după ce a dispus în meciul decisiv din play-off de CSA Steaua cu 2-0, Academia Rapid se confruntă cu probleme legate de locul de disputare al meciurilor de pe teren propriu.

Concret, stadionul ”Valentin Stănescu” din Giulești va fi reconstruit pentru Campionatul European 2020 și echipa nu-l va mai putea folosi o bună bucată de timp.

În această situație, oficialii clubului feroviar au căutat soluții, cea mai viabilă fiind aceea ca echipa să se mute, până la finalizarea lucrărilor de pe arena din Giulești, pe baza ”vecinilor” de la Sportul Studențesc.

”Am înţeles că lucrările la stadion nu vor începe acum, ci în octombrie, deci s-ar putea să jucăm turul acolo. De asemenea, există discuţii şi cu cei de la Sportul”, a declarat antrenorul de la Academia Rapid,  Constantin Schumacher, la Telekom Sport.

Academia Rapid așteaptă decizia AMFB

Academia Rapid are și probleme legate de legitimitate, pe 10 iunie, AMFB va decide dacă Fotbal Club R, societate cu personalitate juridică, poate fi recunoscută drept continuatoarea actualei echipe care a activat în Liga a 4-a București.

”Dacă vom reuşi să ne denumim Rapid, cel mai important este să luăm baza Pro Rapid. Pentru că este foarte important pentru imaginea clubului, ai casa ta, e important pentru marketing, pentru suporteri, pentru echipele de juniori, pentru că de la anul trebuie să avem patru grupe de juniori”, a conchis Schumacher.


VIDEO/Silvia Dumitrache, activistă româncă în Italia, cunoaște bine poveștile femeilor venite la muncă și durerile ”orfanilor albi”. ”Nu știu mesaj mai dramatic decât al unui copil care se sinucide”

 

Close
Închide
  Close