Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Adrian Mutu, agent electoral pentru Răzvan Burleanu. Fostul internațional, prezent la ”Gala sportului simerian 2017” | VIDEO

Adrian Mutu, agent electoral pentru Răzvan Burleanu. Fostul internațional, prezent la ”Gala sportului simerian 2017” | VIDEO

Adrian Mutu, agent electoral pentru Răzvan Burleanu. Fostul internațional a fost prezent weekendul trecut la ”Gala sportului simerian 2017”, alături de alți federali aflați în slujba președintelui FRF: Miodrag Belodedici, Gheorghiță Geolgău, Jean Vlădoiu și Mihai Stoichiță. 

”Noi, cei de la Federație, supraveghem ca totul să decurgă bine la nivel juvenil. E important ca copiii să vină cât mai mulți la fotbal, să aibă condiții foarte bune, pentru a asigura un viitor fotbalului românesc”, a declarat Adrian Mutu, numit recent în funcția de manager sportiv în zona tehnică a Federației.

Adrian Mutu și-a amintit cu plăcere că prima acțiune de selecție la lotul de juniori la care a participat s-a ținut la Simeria: ”Mă întorc aici după aproape 25 de ani. Am fost chiar la Simeria când eram mic, pentru că aici se făceau selecții pentru loturile de juniori. Îmi aduc aminte că stăteam la cămin. Sunt amintiri plăcute”.

Mutu nu uită ce noroc a avut. Trimis acasă de antrenorul Teodor Anghelini, Adrian a fost întors din gară și băgat pe teren să joace fundaș dreapta, în locul unui jucător care dezamăgise. Astfel, Mutu a prins lotul și a început ca fundaș dreapta turneul de calificare la CE.

Adrian Mutu, cu șapcă, încadrat de Cătălin Munteanu (stânga) și Senin

“Experiența extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo București, reprezintă garanțiile unui succes. Îi urez bun venit și am convingerea că împreună vom reuși să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc”
Răzvan Burleanu, Președintele FRF

Gică Popescu a anticipat de la bun început mișcarea: ”Mutu a spus că va fi activ în actuala administrație pentru că de acolo este plătit. Este normal. Când nu va mai fi plătit, nu va mai fi acolo. Când a acceptat să facă acest pas, el a acceptat și un pachet întreg, inclusiv susținerea președintelui. În plus, cred că unul dintre principalele motive pentru care Mutu a fost adus la FRF este legat de apropierea alegerilor. Altfel, nu-mi explic. De ce nu a făcut-o acum un an sau doi ani?”.

Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc anul viitor. Până acum Răzvan Burleanu are patru contracandidați: Marcel Pușcaș, Cristian Balaj, Florin Prunea, Victoraș Iacob și Ciprian Marica. Taberele au început deja campania electorală: ”Marica este mai rău decât Burleanu”.


Citește și: EXCLUSIV/Secretul succesului lui Hrușcă: la concerte poartă aceeași pantofi de 20 de ani

Close
Închide
  Close