MENIU CAUTĂ

Adrian Mutu îl laudă deșănțat pe șeful său, Răzvan Burleanu. Nu dă nicio șansă Generației de Aur, la alegerile de anul viitor

Distribuie

Adrian Mutu îl laudă deșănțat pe șeful său, Răzvan Burleanu. Nu dă nicio șansă Generației de Aur, la alegerile de anul viitor.

Numit manager sportiv la FRF după ce a făcut prăpăd la Dinamo, Adrian Mutu (39 de ani, pe 8 ianuarie) vorbește doar în termenii ”președintele nostru” despre Răzvan Burleanu, într-un interviu acordat pentru ”Gazeta Sporturilor”.

Despre administrația FRF, Mutu a afirmat: ”E o echipă de profesioniști”, omițând că funcția de secretar general este ocupată de un personaj care nu văzuse niciun meci de fotbal, până în 2014: Radu Vișan.

Mutu nu consideră Centrele de Excelență ca fiind un eșec al echipei federale și spune că bugetul instituției s-a dublat cu actuala conducere, deși admite că nu are acces la cifre!

Nu este prima oară când Mutu este agent electoral pentru administrația Burleanu. Fostul star al naționalei s-a dus pe la sate, ca să-i facă pe plac șefului său.

Criticat de Gică Popescu pentru faptul că n-a câștigat niciun titlu în toată cariera, piteșteanul n-a rămas dator, afirmând că ”Generația de Aur poate să facă ce vrea, dar asta nu înseamnă că i se cuvine totul”.

Citește mai multe despre Adrian Mutu și Răzvan Burleanu pe Libertatea.

Comentarii