Mergi direct la conținut »
Adrian Mutu a preluat echipa secundă a celor de la Al-Wahda. Prietenul Reghecampf i-a găsit de lucru
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Adrian Mutu a preluat echipa secundă a celor de la Al-Wahda. Prietenul Reghecampf i-a găsit de lucru

Adrian Mutu a preluat echipa secundă a celor de la Al-Wahda. Prietenul Reghecampf i-a găsit de lucru

Adrian Mutu a preluat echipa secundă a celor de la Al-Wahda. Prietenul Reghecampf i-a găsit de lucru. Adrian Mutu vrea să devină antrenor, dar startul era să se termine cu o rușine imensă. „Briliantul” a evitat retrogradarea cu FC Voluntari la loviturile de departajare, în barajul cu Chindia Târgoviște.

ACTUALIZARE 20 iulie. Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Al Wahda.

Imediat după evitarea retrogradării, cu toate că și-a îndeplinit obiectivul, Mutu a fost dat afară de ilfoveni. Mutu s-a lămurit că și Liga 1 e o pălărie prea mare pentru el, astfel că, pe modelul Chivu, care a preluat o echipă de juniori, s-a gândit s-o ia mai de jos.

Adrian Mutu a preluat echipa secundă a celor de la Al-Wahda. Și-a dat seama că Liga 1 e o pălărie prea mare pentru el

„Am vorbit cu el, Mutu va antena o echipă din Emirate. El mai avea oferte și atunci când s-a dus la FC Voluntari, dar a vrut să rămână în România. Voi da mai multe date când voi intra în posesia lor. Nu știu exact dacă antrenează prima sau a doua echipă a clubului respectiv”, a dezvăluit Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

„Libertatea” a aflat că noua echipă a lui Mutu va fi Al-Wahda II Abu-Dhabi, formația de rezerve a echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf. Se știe că Mutu are o relație foate bună cu Laurențiu Reghecampf și cu Anamaria Prodan.

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită
Recomandări

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

E foarte posibil ca și Cosmin Contra, nașul lui Reghe și prietenul lui Mutu, să se fi implicat în găsirea unui loc de muncă pentru „Briliant”. Se știe că Mutu a avut mari probleme cu banii în ultimul timp. 

La arabi, chiar dacă trecutul nu-l recomandă (mai ales episodul „Cocaina”), Mutu va câștiga bani buni.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ‘Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali – VIDEO&FOTO

Close
Închide
  Close