Mergi direct la conținut »
VIDEO / Adversarele Stelei şi Astrei sunt în formă. Aalborg a câştigat derby-ul Danemarcei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

VIDEO / Adversarele Stelei şi Astrei sunt în formă. Aalborg a câştigat derby-ul Danemarcei

Aalborg, adversara Stelei de joi, din grupele Liga Europa, a câştigat sâmbătă seara derby-ul cu FC Copenhaga.

Nicklas Helenius a înscris singurul gol al partidei care le-a opus pe primele două clasate din sezonul trecut (38). A fost a doua victorie a lui Aalborg în primele 7 etape, graţie căreia viitoarea adversară a Stelei a urcat pe locul 4 în clasament.

Aalborg a început în formula: Larsen – Petersen, Thelander, Risgaard, Wurtz –  Thomsen, Gorter, A. Jacobsen, Dalsgaard – Helenius, A. Christensen. Au mai jucat Enevoldsen, Augustinussen și Pedersen.

Celelalte două adversare ale Stelei, Rio Ave şi Dinamo Kiev, au obţinut egaluri în această etapă. Rio Ave a făcut 1-1 în deplasarea de la Moreirense. Pentru adversara Stelei a înscris Diego Lopes (28).

Rio Ave: Cassio – Tiago Pinto, Marcelo, Gouano, Lionn – Renan, Tarantini – Pedro Moreira, Diego Lopes, E. Boateng – Ukra. Au mai jucat: Jebor, Wakaso și Goncalves.

Dinamo Kiev a fost ţinută în şah în deplasarea de la Zorya (2-2). Oaspeţii au înscris prin Lukasz Teodorczyk şi Artem Kraveţ şi au obţinut al doilea egal în 6 etape, fiind neînvinsă. Dinamo Kiev ocupă locul 3 în clasament, la 4 puncte de Şahtior.

Dinamo Kiev: Shovkovsky – Vida, Danilo, Dragovici, Makarenko – Sydorciuk, Rybalka – Yarmolenko, Belhanda, Lens – Teodorczyk. Au mai jucat: Bezus, Miguel Veloso și Kraveţ.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Dinamo Zagreb, adversara Astrei de joi, a învins cu 2-0 pe NK Istra 1961, prin golurile marcate de Angelo Henriquez şi Wiulson Eduardo.

Dinamo Zagreb: Eduardo – Pinto, Sigali, Simunici, Pivarici – Ademi, Machado, Corici – Wilson, Antolici, Cop. Au mai jucat: Andrijasevici, Henriquez și Vukojevici.

Dinamo Zagreb este lider în Croaţia, acumulând 22 de puncte din 24 posibile.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINAMO ZAGREB – NK ISTRA 1961

Celtic Glasgow a învins acasă pe Aberdeen cu 2-1. Golurile viitoarei adversare a Astrei au fost înscrise de Jason Denayer şi Kris Commons. Victoria cu Aberdeen a fost a treia din acest sezon, cu ajutorul căreia Celtic a urcat pe locul 4, la trei puncte în spatele liderului Hamilton.

În fine, ultimul adversar al Astrei, Salzburg, va disputa duminică, în deplasare, derby-ul cu AC Wolfsberger. Cele două echipe sunt pe primele două locuri ale campionatului austriac. Ambele au câştigat în primele 6 etape şi au pierdut-o pe ultima.

Close
Închide
  Close