Mergi direct la conținut »
Alarmă naţională! România fără spectatori la meciul de "acasă" cu Polonia? "Suntem recidivişti!"
Sport Libertatea > Sport > Alarmă naţională! România fără spectatori la meciul de "acasă" cu Polonia? "Suntem recidivişti!"

Alarmă naţională! România fără spectatori la meciul de „acasă” cu Polonia? „Suntem recidivişti!”

România a debutat cu o remiză, 1-1, cu Muntenegru, în campania de calificare pentru turneul final al Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

De Ciprian Iana,

Semieşecul de pe teren propriu a fost cu greu de digerat, cu atât mai mult cu cât Nicolae Stanciu a ratat un penalty în ultimul minut al prelungirilor!

Dar vestea cea mai proastă pentru echipa naţională ar putea veni de la UEFA, for care va decide ce măsuri va lua după ce suporterii tricolori au aruncat cu petarde şi au aprins torţe pe Cluj Arena, la partida cu Muntenegru.

„După cele două trei sancţiuni cu amenzi şi iarăşi amenzi, de data aceasta UEFA poate lua măsura jocului fără suporteri. E un risc, suntem recidivişti. S-au aruncat petarde și e un risc foarte mare să nu avem spectatori în tribune la următorul meci de acasă”, a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.

Următorul meci pe care România îl va disputa pe teren propriu în campania de calificare la CM 2018 este cel cu Polonia, programat pe 11 noiembrie. Până atunci, tricolorii vor mai disputa două partide, ambele în deplasare: cu Armenia (8 octombrie) şi cu Kazahstan (11 octombrie). 

 

Close
Închide
  Close