Mergi direct la conținut »
Alibec le-a ”furat” mâncarea colegilor. Imagine de senzație din cantonamentul Astrei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Alibec le-a ”furat” mâncarea colegilor. Imagine de senzație din cantonamentul Astrei

Alibec le-a ”furat” mâncarea colegilor. Imagine de senzație din cantonamentul Astrei

Alibec le-a ”furat” mâncarea colegilor. Imagine de senzație din cantonamentul Astrei. Denis Alibec n-a rezistat mult și și-a dat în petec și la Astra Giurgiu.

A fost eliminat cu Dunărea Călărași, s-a certat cu spectatorii, iar clubul a anunțat că-l va amenda cu 2.000 de euro.

Alibec le-a ”furat” mâncarea colegilor. A tras tava cu friptură în dreptul său

Denis Alibec a „încins” atmosfera în vestiarul astralilor, iar antrenorul Marius Măldărășanu a decis să-i scoată pe elevii lui la un grătar, pentru strângerea relațiilor de grup.

Denis Alibec a tras tava cu friptură în fața sa

Într-o imagine postată de Azdren Llullaku se poate observa cum singura tavă plină cu friptură de pe masă a ajuns fix în fața lui Denis Alibec. În imagine mai sunt două tăvi, dar ambele sunt goale. Asta explică, probabil, de ce Alibec a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Sau poate ce eforturi face Alibec ca să se mențină cât de cât în limitele greutății, dacă s-a abținut să mănânce.


Citește și: VIDEO/ Doi români au studiat în Anglia, dar s-au întors în țară cu aplicaţia de plătit facturi la electricitate, gaze, telefonie cu un singur cont

Close
Închide
  Close