MENIU CAUTĂ
04 Iun. 2018 16:19

Alt arbitru a fost bătut pe un stadion din România: ”Era normal, sunt retardați!”

Distribuie

Alt arbitru a fost bătut pe un stadion din România: ”Era normal, sunt retardați!”.

Dâmbovița este „tărâmul tuturor posibilităților”. În fotbalul mic din acest județ, bătăile sunt la ordinea zilei.

Ultimul care a pățit-o este Bogdan Bădescu, zis „Uri”, la meciul dintre Răscăeți și Găești, a anunțat sportimpact.ro. Un jucător de la Viitorul Găești a fost eliminat la meciul de duminică, pentru două cartonașe galbene, iar, de furie, i-a tras un șut arbitrului în pulpă.

Agresorul a mai încercat și alte scheme de „karate” cu arbitrul, dar acesta a reușit să fugă, iar apoi a fluierat finalul meciului din Liga a V-a, Seria Vest.

Alt arbitru a fost bătut pe un stadion din România. Circ în curtea „omului lui Burleanu”

La AJF a fost reales, de curând, Emil Tudor, omul lui Răzvan Burleanu. După ce Tudor Emil l-a votat pe băcăuan la șefia FRF, acesta i-a întors „serviciul” și a mers la ședința în care Tudor Emil a fost uns șef la AJF Dâmbovița pentru încă un mandat.

După ce Septimiu Burtescu a fost suspendat în scandalul „arbitrilor deghizați”, în fruntea arbitrilor a fost numit Ion Ducu (70 de ani), care comunică delegările telefonic! În tot acest haos, bătăile sunt la ordinea zilei.

„Arbitrul l-a eliminat pe jucătorul cu numărul 3 de la oaspeți, pentru două cartonașe galbene, moment în care acesta a venit pe la spate și i-a aplicat o lovitură violentă de picior în pulpă.

Apoi a vrut să-l altoiască din nou, însă Bădescu a reușit să se ferească, în ciuda durerilor acuzate de lovitură. A fluierat finalul, în mod corect”, a transmis un martor al scenei violente.

„Schimbați arbitrii ăștia retardați. Suntem bătaia lor de joc. Nu se mai poate! Lăsați-l pe Tudor”, a comentat în mediul online Florin Popescu (Friț), antrenorul Viitorului.

„Echipa asta din Găești e protejata lui Tudor Emil. Ba se retrage din campionat, ba nu se retrage, nu plătește baremul de arbitraj dacă pierde, mai e păsuită. E normal să bată arbitrii, dacă tot le ține Tudor palma, că au votat cu el”, s-au plâns mai mulți „fluierași” și oficiali de echipe.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare

 

 

Citește mai multe despre arbitru, Bataie, Dâmbovița și Găești pe Libertatea.

Comentarii