Mergi direct la conținut »
AMFB a respins memoriul celor de la CSA Steaua împotriva Academiei Rapid. Poliția a fost chemată la fața locului, după ce Talpan a venit cu suporterii
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > AMFB a respins memoriul celor de la CSA Steaua împotriva Academiei Rapid. Poliția a fost chemată la fața locului, după ce Talpan a venit cu suporterii

AMFB a respins memoriul celor de la CSA Steaua împotriva Academiei Rapid. Poliția a fost chemată la fața locului, după ce Talpan a venit cu suporterii

AMFB a respins memoriul celor de la CSA Steaua împotriva Academiei Rapid. Poliția a fost chemată la fața locului, după ce Talpan a venit cu suporterii.

Comisia de Apel a AMFB a respins acțiunea intentată de juristul Florin Talpan. Oficialii de la AMFB o „scăpaseră” pe net cu mult înainte de ședința oficială!

Florin Talpan a susținut că jucătorii Daniel Niculae, Petre Goge, Vlada, Vasile Maftei și Ionuț Voicu n-au fost legitimați corespunzător la echipa care a promovat în Liga 3, Academia Rapid, care a câștigat și prima manșă a barajului pentru Liga 3 cu FC Singureni cu un scor concludent, 7-0.

La sediul AMFB a fost un circ total. Florin Talpan a venit însoțit de câțiva suporteri și a început să țipe că oamenii de la AMFB ar fi vrut să-l lovească! Și a cerut „ajutorul” fanilor.

AMFB a respins memoriul celor de la CSA Steaua împotriva Academiei Rapid: „Sunt ofițer de justiție! Mă dați afară?”

„Sunt ofițer de justiție! Mă dați afară? Nu ridicați tonul asupra mea. Vreți să săriți la bătaie? Domnilor suporteri, vor să sară la bătaie oamenii aceștia! Dumneavoastră (n.r. Claudiu Baboia.) nu aveți nicio calitate la AMFB. Am venit să apărăm o instituție a statului. Vreți dosare? Vreți dosare cumva?

Vreau să văd decizia. Aceasta nu e o comisie de oameni care știu codul de procedură civilă. Sunt legile făcute pe interese. E un avocat care nu știe codul de procedură penală, care nu mă lasă să vorbesc.

Aceste ședințe sunt făcute la mișto.El (n.r. Claudiu Baboia) nu ce căuta aici. V-am prins când trebuia. Vreau să văd decizia. Suporterii sunt afară. Vor să vină din toată țara alături de noi!”, a țipat Talpan.

 

La sediul AMFB au fost chemați și polițiștii, pentru a păzi ordinea.


Citește și: Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Trăiește în mare lux | FOTO

Close
Închide
  Close