MENIU CAUTĂ
03 Iun. 2018 21:55

Steliștii au contestat dreptul de joc al mai multor jucători de la Academia Rapid! Talpan vrea să-și promoveze echipa la comisii

Distribuie

Steliștii au contestat dreptul de joc al mai multor jucători de la Academia Rapid! Talpan vrea să-și promoveze echipa la comisii.

CSA Steaua a contestat, încă dinaintea meciului cu Academia Rapid, dreptul de joc al mai multor fotbaliști dee la giuleșteni. 

Steliștii au contestat dreptul de joc al mai multor jucători de la Academia Rapid. „Nu au actele necesare!”

Acesta a primit contestaţia cu privire la dreptul de joc al fotbaliştilor Ionuţ Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada şi Petre Goge, motivul fiind transferul / legitimarea acestora la AS Academia Rapid.

De fapt între club şi respectivii jucători nu s-au încheiat contracte valabile, unele conforme Regulamentului privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal.

„Clubul Steaua a contestat dreptul de joc al câtorva fotbalişti de la Academia Rapid deoarece noi considerăm că aceştia nu au actele necesare pentru a evolua pentru acest club”, a declarat Florin Talpan. pentru prosport.ro.

Juristul Florin Talpan a amenințat din urmă cu câteva zile că va face acest demers, iar giuleștenii, prin vocea legendei Daniel Pancu, au recunoscut că se tem de omul de la CSA Steaua. „Justițiarul e puternic!”.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / Interviu cu Mihaela Buzărnescu, ”surpriza de la Roland Garros”. Ce cadou își face după turneu

Comentarii