1544977_685784641475767_8845764187882634638_n.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

MECI AMICAL

DINAMO -Ludogoreţ Razgrad 2-4

D. Lemac (51), Gavrilă(56) / Juninho (5), Abalo (35, 60), Marcelinho (40)

Dinamo a pierdut ultimul amical din stagiul de pregătire din Anglia, 2-4 cu Ludogoreţ Razgrad. Campioana Bulgariei, la care fostul dinamovist Cosmin Moţi a fost titular, i-a luat tare pe „câini” încă din debutul meciului. În minutul 5 Ad. Popa II a pierdut copilăreşte o minge, iar Juninho n-a stat pe gânduri şi a deschis scorul. Până la pauză, campioana ultimelor trei ediţii din Bulgaria a mai punctat de două ori, iar „câinii” erau cu botul pe labe.

Flavius Stoican şi-a certat serios jucătorii în cabine, iar după pauză alb-roşii au evoluat într-o altă manieră. În minutul 51 nou-intratul D. Lemac reduce din diferenţă cu un şut la colţul scurt după o fază proprie. Cinci minute mai târziu, „câinii” mai muşcă o dată, de această dată prin Gavrilă. Fostul mijlocaş al Oţelului reaprinde speranţele dinamoviştilor că pot pleca din Anglia cu un rezultat bun.

Cele două goluri ale alb-roşilor au fost însă, un simplu foc de paie. În minutul 64, Abalo reuşeşte dubla în poarta djnamoviştilor şi stabileşte rezultatul final, 4-2 pentru Ludogoreţ.

Astfel, formaţia din Ştefan cel Mare încheie stagiul de pregătire din Anglia cu un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere.

///

Golurile dinamoviştilor au fot reuşite de Lemac (51) şi de Gavrilă (56). FOTO: Facebook.com

Min. 90: Final de meci.

Min. 64: GOL Ludogoreţ. Abalo reuşeşte al doilea său gol împotriva jucătorilor pregătiţi de Flavius Stoican.

Min. 56: GOOOOOOOOOOL DINAMO. Gavrilă a înscris cu un şut de la marginea careului. Dinamo – Ludogoreţ 2-3.

Min. 51: GOOOOOOOOL DINAMO. D. Lemac reduce din diferenţă. Atacantul a marcat cu un şut la colţul scurt. Dinamo – Ludogoreţ 1-3.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+6: Pauză.

Min. 45+5: Bară pentru Ludogoreţ.

Min. 40: GOL Ludogoreţ. Marcelinho l-a învins pe Samoilă cu un şut din interiorul careului. Dinamo – Ludogoreţ 0-3.

Min. 35: GOL Ludogoreţ. Abalo primeşte o pasă bună de la coechipierul Minev şi duce scorul la 2-0 pentru campioana Bulgariei. Dinamo – Ludogoreţ 0-2.

Min. 24: Boubacar este faultat dur. Dinamovistul primeşte îngrijiri medicale.

Min. 11: Replica românilor vine după greşeala unui fost dinamovist. Cosmin Moţi pierde o minge, iar Bărboianu trimite pe lângă poartă.

Min. 5: GOL Ludogoreţ. Juninho deschide scorul la prima fază a meciului. Brazilianul profită de o greşeală în apărare făcută de Ad. Popa II. Dinamo – Ludogoreţ 0-1.

Min. 1: A început partida. „Câinii” joacă într-un echipament roşu.

Echipa de start a lui Dinamo: Samoilă – L. Rus, Ad. Popa II, Ioniţă, Fai – Bărboianu, Boubacar, Elton, Rotariu, Lazăr – Bilinski.

…………………………………………………………………………………………….

Dinamo dispută în această seară (ora 21.30, ora României, DigiSport 3), ultimul amical din stagiul de pregătire din Anglia. „Câinii” vor evolua în compania bulgarilor de la Ludogoreţ Razgrad.

Formaţia din Ştefan cel Mare a disputat patru meciuri de verificare pe tărâm britanic şi are un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere. Alb-roşii s-au confruntat cu Cheadle Town (Anglia, L10, scor 5-0), cu Gap Connah’s Quay (Ţara Galilor, L1, scor 4-0), cu Stalybridge Celtic (Anglia, L10, scor 2-1) şi cu Heart of Midlothian (Scoţia, L2, scor 1-2).

Ludogorets Razgrad este campioana ultimelor trei ediţii la sud de Dunăre. În meciul din această seară, alb-roşii îşi vor revedea un fost coleg, pe Cosmin Moţi.

Dinamoviştii vor reveni în ţară miercuri, 9 iulie.

 

Urmărește-ne pe Google News