MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 12:04

Andrei Vlad e ținta ironiilor colegilor. ”Are o frizură de activist de partid. I se spune Nicu Ceaușescu”. Cine l-a botezat astfel

Distribuie

Andrei Vlad e ținta ironiilor colegilor. ”Are o frizură de activist de partid. I se spune Nicu Ceaușescu”. Cine l-a botezat astfel.

Andrei Vlad, puștiul de 18 ani ajuns titular la FCSB după plecarea lui Florin Niță, este ținta ironiilor colegilor. Aceștia au râs pe seama frizurii portarului.

Andrei Vlad e ținta ironiilor colegilor. 'Are o frizură de activist de partid'

„Vlad are o tunsoare de activist de partid. Porecla lui e Nicu Ceaușescu (nr. fiul dictatorului Valentin Ceaușescu). L-am întrebat cine i-a pus-o și mi-a zis: «Cine putea, dacă nu Costică Budescu»', a declarat Mihai Stoica la Pro X.

Goalkeeper-ul adus în urmă cu un an de la U Craiova pentru 400.000 de euro a devenit între timp cel mai tânăr portar din istoria FCSB-ului în cupele europene ( a debutat la 18 ani și 7 luni, în meciul cu Viktoria Plzen).

Gigi Becali l-a numit, la început, „Messi al portarilor', iar mai apoi l-a învățat cum să-și învingă emoțiile.

„Băiatul ăsta, puștiul, i-am spus: «Bă, ce spune lumea nu mă interesează. Mie mi-ai dat siguranţă, probabil ai emoţii. Ca să scapi de emoţie singura solutie este rugăciunea.

Nu ştiu dacă faci, dacă ştii, dar asta este singura solutie… Rugăciunea! Dacă faci rugăciune… Emoţia persistă şi o ai şi când este mingea departe de poartă. Dacă faci rugăciunea, atunci când se aproprie mingea de poartă, nu mai bate inima aşa de tare. Nu mai există mai există intensitate mare pentru că eşti în rugăciune»', a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică, pus în fața faptului împlinit, și-a lăudat tânărul elev. „E un lucru pe care noi ni-l asumăm. Au mai fost și alți portari care au intrat la 18-19 ani. Îmi vine în minte Casillas la Real Madrid. E șansa lui. Trebuie să profite de ea și să demonstreze că e un portar valoros la 19 ani (îi va împlini pe 15 aprilie – n.r.)', a declarat Dică.

CITEȘTE ȘI:

ANCHETĂ / Controversatul afacerist Ariganello Pasqualino avea legături cu gruparea mafiotă ndrangheta. Se ascundea în lumea bună' din Alba Iulia

 

Loading...
Comentarii