Mergi direct la conținut »
Anghel Iordănescu propune naturalizarea unui străin din Liga 1. Nu e Gnohere
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Anghel Iordănescu propune naturalizarea unui străin din Liga 1. Nu e Gnohere

Anghel Iordănescu propune naturalizarea unui străin din Liga 1. Nu e Gnohere

Anghel Iordănescu propune naturalizarea unui străin din Liga 1. Nu e Gnohere. „Tata Puiu”, fostul selecționer al naționalei României, crede că ar fi cazul să ne gândim și la naturalizări de jucători.

Naționala va debuta curând în Liga Națiunilor, meciul cu Serbia fiind programat pe 11 septembrie, la Belgrad. Iar pe 14 septembrie e jocul cu Muntenegru.

Atacul României suferă. Fl. Andone e „rupt”, Keșeru dă goluri numai la Ludogoreț. Singura variantă viabilă rămâne George Țucudean. Anghel Iordănescu susține că un stranier din Liga 1 ar merita să fie naturalizat. Dar nu l-a recomandat pe Harlem Gnohere, ci pe Billel Omrani.

Anghel Iordănescu propune naturalizarea unui străin din Liga 1: „Sunt străini interesanți”

„Jocul cu Serbia va fi extrem de dificil şi extrem de important pentru România. Eu sunt convins că avem posibilitatea să luăm minimum 4 puncte cu Serbia şi Muntenegru. Dacă vor fi 6, cu atât mai bine.

Eu vreau să remarc faptul că în competiţia noastră internă sunt foarte mulţi jucători tineri care pot emite acum pretenţii pentru lotul naţionalei. Sunt jucători tineri care confirmă, care dau goluri, care îşi pun amprenta pe jocul echipelor lor.

Sincer, sunt şi câţiva jucători străini interesanţi, care merită atenţie pentru naturalizare. Omrani a făcut meciuri foarte bune. Sunt şi alţii”, a spus Iordănescu la PRO X.


Citește și: VIDEO/ Doi români au studiat în Anglia, dar s-au întors în țară cu aplicaţia de plătit facturi la electricitate, gaze, telefonie cu un singur cont

Close
Închide
  Close