Mergi direct la conținut »
Antrenorul Rafa Benitez are o problemă: e prea gras pentru Real Madrid!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Antrenorul Rafa Benitez are o problemă: e prea gras pentru Real Madrid!

Antrenorul Rafa Benitez are o problemă: e prea gras pentru Real Madrid!

Unii ar da orice să scape de belele, altora li s-a urât cu binele și le caută, parcă, cu lumânarea. Așa stau lucrurile la Real Madrid, club al cărui președinte, Florentino Perez, i-a cerut antrenorului Rafa Benitez (55 de ani) să… slăbească!

Ca să ajungi antrenor la Real Madrid nu-i suficient să ai un CV impunător. Trebuie să fii și prezentabil. O demonstrează cazul lui Rafa Benitez, căruia Florentino Perez, cel care l-a angajat, i-ar fi sugerat să mănânce mai puțin!

Jurnaliștii de la cotidianul As, ziarul “de casă” al lui Real, au scris chiar că șeful cel mare s-a gândit la un moment dat să renunțe la instalarea lui Benitez pe banca tehnică, tocmai din cauza execesului de kilograme al antrenorului spaniol. De ce? De teamă ca nu cumva formele lui Benitez, departe de cele ideale, să nu afecteze imaginea clubului!

Angel Di Maria era prea urât pentru spanioli

Angel Di Maria, în echipamentul lui Manchester United. (FOTO: EPA)

N-ar fi primul caz de genul acesta care are în prim-plan gruparea madrilenă. Se pare că unul din motivele pentru care Real a fost de acord, anul trecut, să-l lase să plece la Manchester United pe atacantul argentinian Angel Di Maria a fost… chipul acestuia, care nu se prea încadra în standardele de frumusețe dorite pe Santiano Bernabeu. “Di Maria era prea urât. La Real se dorește formarea unei echipe pe care care s-o admire toți, iar printre criterii se numără și aspectul fizic”, declarase la vremea respectivă Carles Rexach, directorul sportiv al rivalei Barcelona.

Situația nu e complet nouă nici pentru Benitez. Pe vremea când lucra în Anglia, la Liverpool și la Chelsea, fanii adversarilor îl numeau “chelner spaniol gras”, iar Massimo Ferrero, președintele formației italiene Sampdoria, a dezvăluit de ce nu a dorit să-l angajeze: “Domnul Benitez trebuie să ceară sfatul unui nutriționist, înainte de a lucra cu mine”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close