MENIU CAUTĂ

UPDATE Panamezul Armando Cooper a semnat cu Dinamo! ”Câinii” vor avea al doilea jucător de Mondial în lot

Distribuie

Armando Cooper a ajuns la București și azi va semna cu Dinamo! ”Câinii” vor avea al doilea jucător de Mondial în lot.

ACTUALIZARE 29 august. Dinamo București a anunțat prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaționalului panamez Armando Cooper la clubul din Ștefan cel Mare. Mijlocaș central, născut pe 26 noiembrie 1987, Armando Cooper a jucat pentru Panama la turneul final al Campionatului Mondial disputat în această vară în Rusia și a mai evoluat în prima ligă a României, în urmă cu 4 ani, la Oțelul Galați. Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat, în această dimineață, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

  • 18 este numărul oficial cu care Cooper va juca la Dinamo.
  • 100 de selecții și 7 goluri are Cooper pentru prima reprezentativă a statului Panama.
  • 6 este numărul cluburilor la care a evoluat Cooper în carieră: Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galați, St. Pauli, FC Toronto și Universidad de Chile.
  • 3 goluri a marcat Cooper pentru Oțelul Galați în 21 de meciuri, în prima ligă a României, în sezonul competițional 2013-2014.
  • 180 de minute a jucat Cooper pentru Panama la Mondialul din Rusia. A fost integralist în partidele cu Belgia și Anglia, fiind rezervă în ultimul meci din faza grupelor, contra Tunisiei.

Armando Cooper (30 de ani) a ajuns ieri la București și a făcut joncțiunea cu lotul lui Dinamo. Panamezul va fi transferat după ce va face azi vizita medicală.

Armando Cooper a ajuns la București și azi va semna cu Dinamo. 8.000 de euro pe lună

Înlocuitorul lui May Mahlangu va primi un salariu de 8.000 de euro pe lună și 25.000 de euro la semnătură, fiindcă vine din postura de jucător liber.

Ultima oară, el a fost legitimat la Universidad de Chile, dar a fost folosit sporadic. Panamezul susține că a făcut pregătirea de vară și doar lipsa meciurilor i-ar putea afecta randamentul deocamdată.

Armando Cooper a mai jucat în România, la Oțelul Galați, în sezonul 2014- 2015. Dinamo se va putea lăuda în curând cu faptul că are în lot doi jucători care au jucat la Mondialul din Rusia: Jaime Penedo și Armando Cooper.


Citește și:

FOTO / Cum au fost surprinși Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta lui Dragnea Jr.

Imagine de excepție cu Gina, soția lui Dragnea Jr. în rochie de mireasă! Condusă la altar de tatăl ei, preotul Tătulescu

Citește mai multe despre Dinamo, mondial, panama și Transfer pe Libertatea.

Comentarii