Mergi direct la conținut »
Astra l-a transferat pe portarul portughez Miguel Santos. Zlatinski pleacă de la Craiova la FC Voluntari
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Astra l-a transferat pe portarul portughez Miguel Santos. Zlatinski pleacă de la Craiova la FC Voluntari

Astra l-a transferat pe portarul portughez Miguel Santos. Zlatinski pleacă de la Craiova la FC Voluntari

Astra l-a transferat pe portarul portughez Miguel Santos. Zlatinski pleacă de la Craiova la FC Voluntari. Cluburile lucrează la „reparații”, perioada de transferări fiind încă deschisă.

Astra Giurgiu l-a adus pe portarul portughez Miguel Santos, în vârstă de 23 de ani, produsul celor de la Benfica Lisabona, care, însă, în ultimul sezon a jucat în liga secundă olandeză la Fortuna Sittard. Acesta a fost adus de urgență, fiincă bulgarul Plamen Iliev are probleme medicale.

Astra l-a transferat pe portarul portughez Miguel Santos. A mai jucat la Estoril și Port Vale

Portarul adus azi de Astra a semnat un contract pe patru sezoane. El a mai îmbrăcat tricourile formațiilor Estoril și Port Vale.

Bulgarul Hristo Zlatinski (33 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la CSU Craiova în ultimii ani, va fi transferat la FC Voluntari, fiindcă antrenorul Mangia nu-l mai vrea la olteni.

FCSB se gândește la reprarierea lui Iasmin Latovlevici.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV: Românul din Gorj mort în urma tragediei de la Genova urma să se căsătorească în toamnă. Marian Roșca era șofer de tir și făcea o singură cursă pe lună în Italia

Close
Închide
  Close