Mergi direct la conținut »
Atac de o duritate neașteptată din partea lui Victor Hănescu la adresa FRT și a aplaudacilor săi. ”Nu sunt aduşi oameni de valoare la federație”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Atac de o duritate neașteptată din partea lui Victor Hănescu la adresa FRT și a aplaudacilor săi. ”Nu sunt aduşi oameni de valoare la federație”

Atac de o duritate neașteptată din partea lui Victor Hănescu la adresa FRT și a aplaudacilor săi. ”Nu sunt aduşi oameni de valoare la federație”

Opoziția din tenis are alături, mai nou, o voce importantă. Victor Hănescu, 37 de ani, cel mai bun jucător de la Andrei Pavel încoace, a criticat dur conducerea Federaţiei Române de Tenis.

Retras din circuit, ”Hane”, fost număr 26 ATP, patronează în prezent o academie de tenis, iar lecțiile le ține în complexul deținut de Dinu Pescariu.

”Suntem în semifinale (n.r. în Fed Cup), avem numărul 1 mondial (n.r. Simona Halep, acum pe locul 2 în lume), mi se pare că se face prea puţin. Nu sunt sprijiniţi oamenii care vor să facă performanţă, nu sunt aduşi oameni de valoare la Federaţie, iar oamenii de valoare nici nu se duc acolo.

Nu se vor oameni de valoare, ci oameni care să intre acolo şi să facă un joc pe care îl vedem cu toţii, «hai să aplaudăm, ce bine e». Mai mult nu se face, nu văd nimic, nu văd proiecte, nu văd susţinere, nu văd idei, specialişti care să vină să ne înveţe.

Chinezii plătesc şi îşi aduc cei mai buni oameni din Europa să ne înveţe, nu suntem noi ăia care le ştim pe toate”, a atacat Hănescu, astăzi, la ”Digi Sport Matinal”.

Când vorbește despre chinezi, Hănescu, cunoscut ca un tip neconflictual, se referă la povestea lui Iulian Vespan, prezentată de ”Libertatea”.

Fostul antrenor al lui Adrian Voinea facem performanță pe tărâm asiatic, dar și-a exprimat dorința de a se întoarce în țară.

Close
Închide
  Close