Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

FOTO / La Giurgiu, au plecat celţii, a venit Narcis Răducan

Astra Giurgiu a obţinut primul punct în Grupa D a Ligii Europa, după ce a remizat joi, scor 1-1, în partida de pe teren propriu cu Celtic Glasgow.

La partidă a asistat şi Narcis Răducan, fost conducător al clubului Concordia Chiajna, care s-a înţeles cu patronul Ioan Niculae să preia funcţia de director general al grupării giurgiuvene, în locul lui Dinu Gheorghe, plecat la începutul acestei săptămâni.

„Mi-am luat la revedere de la băieţii de la Concordia. La Astra, mă gândesc doar la performanţă, cred că echipa se poate bate la titlu. Din presiunea pe care domnul Ioan Niculae o pune pe angajaţi va trebui să rezulte o performanţă mare. Cred că mă voi înţelege bine cu dânsul, am lucrat şi cu domnul Gigi Becali. Cu domnul Adamescu a fost mai simplu”, a declarat Narcis Răducan, la Sport.ro. La rândul său, patronul Ioan Niculae a anunţat că, de acum încolo, nu va mai vorbi despre fotbal, de asta urmând să se ocupe doar oamenii din club.

Suporterii formaţiei Celtic au impresionat la meciul de joi seară prin modul în care şi-au încurajat echipa. Mai mult, fanii scoţieni au reuşit chiar să mai risipească un pic din ceaţa ce căzuse la Giurgiu şi care punea sub semnul întrebării disputarea meciului, prin torţele pe care le-au aprins.

Close
Închide
  Close