Mergi direct la conținut »
VIDEO | Bătaie de proporții la un meci de fotbal din Argentina! Jucătorii au fost nevoiți să sară gardul ca să-și salveze pielea
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIDEO | Bătaie de proporții la un meci de fotbal din Argentina! Jucătorii au fost nevoiți să sară gardul ca să-și salveze pielea

VIDEO | Bătaie de proporții la un meci de fotbal din Argentina! Jucătorii au fost nevoiți să sară gardul ca să-și salveze pielea

În Argentina, fotbalul e mai mult decât o religie. E și obiectul celor mai aprinse scandaluri. Și activitatea care naște cele mai teribile pasiuni.

Un meci dintr-o ligă inferioară (Sporting Victoria San Luis – Peñarol San Juan) a fost scena unui conflict de proporții. Primul scandal a intervenit după ce arbitrul a eliminat un jucător al gazdelor, Walter Quevedo. Coechipierii celui eliminat l-au înconjurat pe arbitru. Au fost momente foarte tensionate. Arbitrul a oprit meciul 20 de minute. În timpul acestor incidente, arbitrul a ajuns și la pământ, a informat clarin.com.

A urmat pauza, dar ostilitățile nu s-au terminat. Meciul a continuat într-o tensiune extraordinară. S-au mai jucat doar 30 de minute. Atmosfera era foarte încinsă și meciul nu s-a mai putut termina.

Fanii gazdelor au invadat terenul, iar jucătorii de la Penarol San Juan s-au ales cu lovituri și tăieturi. Ca să-și salveze pielea, ei au fost nevoiți să sară un gard.

„Ceea ce s-a petrecut acolo este rușinos. Fanii ne-au bătut cum au vrut”, a spus Francisco Martinez, de la echipa oaspete.


VIDEO | Vrăjitoarele din România și alegerile europarlamentare, subiectul unui reportaj Euronews: „Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor”

 
 
Close
Close
Închide