Mergi direct la conținut »
Bătaie generală între părinți la un meci de fotbal al unor echipe de copii. Un bărbat s-a ales cu o fractură de mandibulă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Bătaie generală între părinți la un meci de fotbal al unor echipe de copii. Un bărbat s-a ales cu o fractură de mandibulă

Bătaie generală între părinți la un meci de fotbal al unor echipe de copii. Un bărbat s-a ales cu o fractură de mandibulă

Un meci de fotbal al unor echipe de juniori, desfășurat pe un teren din cartierul arădean Bujac, s-a transformat în scena unui război între părinți.

Meciul de fotbal a avut loc sâmbătă, 11 mai, iar la finalul incidentului, unul dintre beligeranți a ajuns în stare gravă la spital, cu fractură de mandibulă, a anunțat aradon.ro.

Tatăl unuia dintre copii – care deține o firmă de protecție și pază – a folosit un limbaj neadecvat. Două mămici ai căror copiii jucau pentru cealaltă echipă i-au atras atenția asupra limbajului.

Bărbatul, deranjat de observația celor două femei, s-ar fi răstit la ele, moment în care în apărarea celor două ar fi sărit trei bărbați. Astfel, între cei patru bărbați a avut loc o încăierare soldată cu rănirea destul de gravă a unuia dintre părinții care au sărit în ajutorul femeilor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit o fractură la mandibulă.

A plecat din spital, deși ar fi avut nevoie de operație!

Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean Arad unde i-a fost acordat primul ajutor, iar a doua zi acesta a părăsit unitatea medicală pe propria răspundere, deși ar fi avut nevoie de o intervenție chirurgicală!

Bărbatul acuzat că ar fi folosit cuvinte nepotrivite spune că ar fi fost atacat de cei trei bărbați, în urma unor schimburi de replici avute cu două mămici, că acestea l-ar fi jignit și că nu se știe cine a lovit pe cine în altercație. Cert este că, spune bărbatul, și el are acte medicale de la Unitatea de Primire Urgențe, de la neurochirurgie și ortopedie, care dovedesc că el ar fi fost cel agresat.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Un echipaj de poliție a fost solicitat la fața locului, acesta aplicând trei sancțiuni contravenționale pentru provocare și participare la scandal, urmând să fie amendată și a patra persoană, deoarece la sosirea polițiștilor aceasta a plecat.

Bărbatul care a suferit fractura de mandibulă are la dispoziție 90 de zile pentru a depune plângere în legătură cu cele întâmplate, la expirarea acestui termen cauza urmând să fie clasată. Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru lovire și alte violențe. 


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Close
Închide
  Close