Mergi direct la conținut »
Beșiktaș - Astra, amical de lux la Istanbul. Campioana României a făcut spectacol. Reacția lui Șumudică
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Beșiktaș - Astra, amical de lux la Istanbul. Campioana României a făcut spectacol. Reacția lui Șumudică

Beșiktaș – Astra, amical de lux la Istanbul. Campioana României a făcut spectacol. Reacția lui Șumudică

Beșiktaș - Astra, amical de lux sâmbătă, de la ora 14.00, la Istanbul. Campioana en-titre a ajuns la Istanbul pentru amicalul cu Besiktas, de pe superstadionul Vodafone Arena.

ACTUALIZARE 25 martie, ora 21.00. ”Jucăm cu echipa care produce cel mai bun fotbal, aşa zice domnul Hagi. Trebuie să ne pregătim şi noi să producem fotbal, să ne ridicăm la nivelul domnului Hagi şi al Viitorului. Sperăm să o facem, chiar dacă probabil involuntar îi vom ajuta în meciul de campionat pe cei de la FCSB, dar în primul rând vrem să ne ajutăm pe noi. I-am bătut de multe ori. Nu m-au bătut decât o dată şi au făcut un egal. În rest, i-am cam căpăcit. Să vedem dacă putem să facem lucrul ăsta”, a declarat Marius Șumudică, la revenirea acasă.

ACTUALIZARE 25 martie, ora 19.00. Ne-am dat seama de ceea ce înseamnă să fii respectat. Am fi făcut două zile pe drumul dintre aeroport și stadion, dacă nu eram încadrați de poliție și în față, și în spate. Am ajuns în 20 de minute. Din momentul în care am pășit pe tărâmul turcesc, am fost păziți ca o echipă de Champions League.

Ne-am ridicat la nivelul lor. E cel mai bun meci pe care l-am făcut eu ca antrenor la Astra, în ultimii 2 ani de zile. Cea mai bună exprimare. Nu ştiu dacă mai avem timp să ajungem pe primul loc, dar creştem valoric.

Intrăm în linie dreaptă şi vom reveni acolo unde ne e locul, între primele echipe. Ne-au felicitat jucătorii, a fost un antrenament bun. Au jucat cu 5 jucători titulari, că au avut şi ei 5 convocaţi. Ioniţă a făcut cel mai bun meci de când e la Astra. Ce înseamnă să ai 15.000 de fani la un amical”, a spus Şumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Euro Fotbal.

ACTUALIZARE 25 martie, ora 15.50: Victorie mare pentru Astra Giurgiu. Campioana României a făcut spectacol, sâmbătă, la Istanbul, cu Beșiktaș, câștigând cu 3-1. Golurile echipei noastre au fost reușite de Ioniță (41), S. Buș (45) și A. Stan (63), în timp ce golul de onoare al liderului din Turcia a fost marcat de Sedat (88). 

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Au evoluat echipele:

Beșiktaș: Tolga Zengin — Andreas Beck, Luiz Rhodolfo (Fatih Aksoy, 65), Ersan Gulum (Atinc Tukan, 65), Caner Erkin (Sedat Șahinturk, 71) — Necip Uysal (Dusko Tosic, 56), Gokhan Inler, Tolgay Arslan, Anderson Talisca — Ryan Babel, Omer Șișmanoglu (Atiba Hutchinson, 79). Antrenor: Șenol Guneș.

Astra: Plamen Iliev — Alexandru Stan, Cristian Oros (Alexandru Dandea, 68), Fabricio Dornelas, Junior Morais — Florin Lovin, Takayuki Seto, Boubacar Mansaly — Alex Ioniță II, Sergiu Buș (Silviu Balaure, 71), Viorel Nicoară (Daniel Florea, 60). Antrenor: Marius Șumudică.

ACTUALIZARE 25 martie, ora 15.20: Astra Giurgiu,campioana României, face spectacol la Istanbul, cu Beșiktaș. După ce a condus cu 2-0 la pauză, goluri Ioniță (41) și S. Buș (45), echipa pregătită de Marius Șumudică a mai înscris o dată prin A. Stan (63). După 70 de minute, Beșiktaș – Astra 0-3!!!

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor
Recomandări

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor

———————————————————————————————————————-

O arenă spectaculoasă și dotată ”ca la carte”, pe care, la ora meciului sunt așteptați circa 10.000 de fani turci.

Jucătorii Astreiau efectuat vineri un antrenament de aproximativ o oră.
Duelul cu liderul campionatului din Turcia, Beliktaș, echipă calificată și în sferturile Europa League, e asteptat cu plăcere de giurgiuveni.
”Asta înseamnă că ești fotbalist, respectat, valoros, să ai prilejul unor asemenea dueluri” , spunea antrenorul nostru, Marius Sumudică.
”Suntem aici ca să pregătim duelurile cu Viitorul lui Hagi, echipa care produce cel mai spectaculos fotbal al momentului”, a mai zis, poate ironic, Șumi.
Close
Închide
  Close